Zašto Candymanovoj ženi ne smetaju orgije: "Neke stvari ne smijete napraviti..."

Zašto Candymanovoj ženi ne smetaju orgije: "Neke stvari ne smijete napraviti..."
Foto: Instagram

CANDYMAN, pravim imenom Travers Beynon, poznat je po svom raskalašenom stilu života koji uredno dokumentira na Instagramu. Ono što je mnoge najviše iznenadilo jest činjenica da je on sretno oženjen.

Njegovoj 27-godišnjoj supruzi Taeshi ne smeta što s njima žive njegove dvije stalne djevojke, 22-godišnja Nisha i 21-godišnja Krystal. Umjesto toga, ona i njihova djeca ugodno se tijekom dana druže s dvije djevojke, a noću Taesha i Travers dijele krevet s njima.

Vikendom njegovu vilu napune deseci zgodnih djevojaka, a Taeshi ni to ne smeta.

"Jako smo sretni. Osam godina smo u braku, a naš odnos, u smislu zabave, obiteljskog života i seksa jest kao da smo se tek upoznali", rekao je on za Daily Mail Australia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Candy Shop Mansion (@candyshopmansion)

"Vikendom do 30 žena dođe k nama, a mojoj ženi se to sviđa. Apsolutno je uključena u sve što se događa", rekao je.

A kako se Taesha nosi s ljubomorom? Kako ona kaže, tako da su uzme malo vremena.

"Ljubila sam se s curama kad sam bila mlađa i uvijek sam bila znatiželjna. Preboljela sam ljubomoru. Trav i ja imamo snažan brak i snažnu vezu, provodimo mnogo vremena zajedno, uvijek imam osjećaj da sam ja centar njegovog života", tvrdi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Candy Shop Mansion (@candyshopmansion)

Ona pak tvrdi da ima cijeli proces za izbor djevojaka koje će im se pridružiti, a koji je sličan načinu na koji svi drugi biraju jedinu djevojku koju imaju.

"Morate biti vješti u tome da imate ženu i ljubavnice te još osam do deset djevojaka sa strane. Postoje stvari koje ne smijete ni napraviti ni reći. Ne smijete jednoj dati više pažnje ili drugima povoda da budu ljubomorne. Cure žele pažnju, poput svih nas", proširio je svoju mudrost Beynon.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara