Zavirite u katalošku prodaju poznatih marki!

NOVI OTTO-katalog za sezonu jesen/zima 2004/2005 možete besplatno naručiti na web adresi www.otto.hr Katalog je namijenjen modno osviještenima koji više ne moraju obilaziti butike u potrazi za odjevnim predmetima poznatih marki.

Iz ponude svjetskog lidera u kataloškoj prodaji posebno izdvajamo ekskluzivnu kolekciju odjeće i obuće APART. Tu su i FLASH LIGHTS, ESPRIT, CROSS, s.Oliver, Tom Tailor, Buffalo, Schiesser, Puma, Adidas, Nike, Umbro,...

Besplatan katalog možete      naručiti i telefonom 01/333-0444 od 08:00 do 20:00 sati svaki radni dan. Uz narudžbu artikala iz kataloga dobit ćete na dar praktičnu torbicu za slobodno vrijeme.


Put do uspjeha

Otto GmbH & Co KG osnovan je 17. kolovoza 1949., a osnivač je gospodin Werner Otto. Nekoć je to hamburško poduzeće u ponudi imalo samo jednu vrstu robe – cipele. Tijekom vremena Otto kataloška prodaja razvila se u svjetski poznati koncern.

Prvi Otto-katalog izdan je 1950. u nakladi od 300 ručno uvezanih primjeraka u kojima je na 14 stranica prezentirano 28 pari cipela. Danas glavni katalog izlazi 2 puta godišnje, u sezoni proljeće/ljeto i jesen/zima, i to u milijunima primjeraka. Osim toga Otto izdaje i veliki broj specijaliziranih kataloga. Po sezoni Otto tiska i distribuira 62 različita kataloga u ukupnoj nakladi od 109 milijuna primjeraka. Glavni dio ponude od 130 000 artikala otpada na modne tekstilne proizvode. Po prometu ostvarenom preko Interneta, OTTO zauzima drugo mjesto odmah poslije AMAZONA.

                                           Sponzorirani članak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara