Zavodljivost preplanule kože

Zavodljivost preplanule kože

IZLAGANJE kože suncu donosi nam atraktivnu preplanulu put koju mnogi smatraju jednim od obaveznih sastojaka ljepote. Međutim, sunčeve zrake, plivanje u moru, kao i svakodnevno tuširanje, isušuju kožu koja postaje gruba i neujednačena.

Umorna koža gubi sjaj, ljušti se i postaje osjetljiva, pa ni najljepša preplanulost ne dolazi do izražaja. Kako to spriječiti? Poput našeg organizma, ni koža ne može preživjeti bez hrane i tekućine, stoga je svakodnevna hidratacija te njega odabranim sastojcima i više nego potrebna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laboratoriji Vichy na tržište su lansirali odgovor za probleme suhe kože. Hranjivo mlijeko za tijelo Lipidiose nutri-sun koži donosi postupnu preplanulost i ravna njenu površinu, stoga ona postaje glatka i zavodljiva, idealna za pokazivanje u oskudnoj ljetnoj odjeći. 

Hranjiva formula ovog inovativnog proizvoda bazira se na Oleo-Glycinu i "vitaminu ljepote" - vitaminu E. Kvalitetni sastojci lipidiose nutri-sun mlijeka popunjavaju pukotine na koži i hidratiziraju je 24 sata na dan. Nakon svakog korištenja preplanulost postaje sve izraženija, a koža glađa i ljepše reflektira svjetlost. 

Ovo mlijeko lagane teksture i nježnog mirisa nanosi se jednom dnevno - najbolje nakon pilinga za uklanjanje odumrlih stanica kože i tuširanja. Budući da se brzo upija, možete se odjenuti već nekoliko minuta nakon tretmana. Lipidiose nutri-sun koristi se isključivo za njegu tijela, a ne lica, a nakon nanošenja preporučuje se temeljito pranje ruku.

D.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara