Završen londonski tjedan mode, glavna zvijezda Paris Hilton

LONDONSKI tjedan mode prepoznatljiv je po tome što svake godine obiluje raznolikošću. Nepoznatiji dizajneri kao Michiko Koshino, Ashley Ishram i Manish Arora, koji se žele afirmirati i biti primjećeni privlačili su pažnju neobičnim, ekscentričnim kreacijama kombinirajući "živčane" boje, šarene uzorke i maštovit make-up.

Istovremeno, već proslavljeni dizajneri Julien Macdonald, Paul Smith, Amanda Wakeley i Antoni&Alison nisu previše eksperimentirali u svojim kolekcijama za jesen/zimu 2006, te su prikazali kreacije koje odlikuje nosivost i praktičnost. Njihove kolekcije žene mogu nositi i izvan modnih pista.

Posebnu pozornost privukla je kolekcija Julien MacDonalda u čijim se kreacijama na reviji prošetala Paris Hilton. Otvorila je reviju u srebrnoj haljini optočenoj dijamantima, koje obožava, drugi put je izašla na pistu u minijaturnoj zlatnoj suknji, a trećim, zadnjim izlaskom u vjenčanici očarala je prisutne.

Po tko zna koji put, Paris je pokazala da je majstor u privlačenju pažnje, a Julien MacDonald je tu njezinu vrlinu iskoristio za promociju svoje kolekcije.

Oduševljen, nahvalio je Paris riječima: "Ona je nevjerojatna žena, presretan sam što je pristala nositi moje kreacije, žene žele biti kao ona jer je mlada, uzbudljiva i nije je strah raditi što želi".

B.V.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara