Zbog detalja na ovoj fotki mame hejterice napale Kim - ona im nije ostala dužna

Zbog detalja na ovoj fotki mame hejterice napale Kim - ona im nije ostala dužna
Foto: Instagram

KIM KARDASHIAN na Instagramu je objavila fotografiju s kćerkicom Chicago te sinčićem Saintom i odmah na sebe navukla dežurne hejtere i hejterice.

Na fotografiji maleni Saint u ustima ima nešto nalik na dudu, a ekipa koja si na Instagramu daje za pravo diktirati tuđe živote odmah je u komentarima napala starletu zbog toga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Djeca ne smiju koristiti dudu nakon prve godine života", "Korištenje dude tako kasno može loše utjecati na razvoj i oblik zubiju", "On je prestar za dudu", navaljivali su dušobrižnici, a Kim nije ostala dužna.

U opis fotografije koji je na početku glasio samo "Nedostaju mi moje bebice", dodala je i "P.S. nije duda nego lizalica", te tako odbacila hejterske komentare.

"Dosta mi je ljudi koji stalno pametuju drugima... Vidi se da je slatkiš. A uostalom, i da nije, to je njezino dijete", "Stariji sin je koristio dudu do četvrte godine života, nikad nije nosio aparatić, niti mu je trebao. Moj mlađi sin nikad nije ni koristio dudu i sad nosi aparatić. Znam da je slatkiš. A i to je samo njezina stvar, ne vaša", stali su u obranu starlete mnogi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara