Zbog koronavirusa odgođen je Sea Star Festival u Umagu

Zbog koronavirusa odgođen je Sea Star Festival u Umagu
Foto: Press

ZBOG pandemije koronavirusa i mjera propisanih od strane nadležnih institucija Sea Star Festival od danas je i službeno pomaknut na svibanj 2021. godine, točnije na 28. i 29. svibnja 2021. godine

Sljedeće godine posjetitelje čekaju nastupi svih izvođača koji su trebali nastupati ove godine, a organizatori najavljuju da će popis izvođača za sljedeću godinu i "pojačati".

"Zahvalni smo publici na pokazanom strpljenju i povjerenju. Sretni smo što smo uspeli donijeti dobre vijesti kako za publiku iz više od 50 zemalja svijeta, tako i za Umag, Istru, Hrvatsku i cijelu regiju", poručuju iz Exit tima.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za ovogodišnji Sea Star Festival kupljeni na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2021. godine. U prodaju će kasnije krenuti i novi kontingenti ulaznica, smještaja i prijevoza, o čemu će uskoro biti objavljeno i više informacija.

Svi kupci kojima novi datumi Sea Stara ne odgovaraju moći će ostvariti povrat novca.

Exit tim moli za strpljenje kako bi način povrata bio usklađen sa zakonskim rješenjima koji će biti usvojeni od strane Republike Hrvatske, a u skladu s aktualnom situacijom izazvanom pandemijom koronavirusa. Čim budu dostupne, informacije će biti objavljene na službenim web stranicama i društvenim mrežama Festivala.

Zbog koronavirusa već su odgođeni festivali Outlook, Dimensions, INmusic te čak sedam festivala koji su se trebali održati u Tisnom.

Zbog čitave situacije upitna je i sezona na Zrću gdje su također već otkazani neki festivali poput Hideouta.

>>>Hrvatski noćni klubovi na rubu propasti: Ne planiramo otvarati, onemogućen nam je rad<<<

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara