Zbog ogromnog interesa dodatne ulaznice za Doris u Areni

Zbog ogromnog interesa dodatne ulaznice za Doris u Areni
Foto: Press

VELIKA vijest za sve obožavatelje Doris Dragović. Iako je koncert već proglašen rasprodanim, zbog velikog interesa pronađen je način da se u prodaju pusti još nekoliko stotina dodatnih ulaznica. 

Za koncert legendarne Doris Dragović u zagrebačkoj Areni karte su se razgrabile čak dva mjeseca uoči nastupa 30. studenoga. Objava da ulaznica više nema rastužila je brojne njezine obožavatelje i slušatelje Narodnog, organizatora koncerta. Danima zovu, šalju poruke i traže mogućnost da prisustvuju događaju koji je još na samom početku prozvan glazbenim događajem godine.

Stoga su organizator i Arena Zagreb pronašli način da udovolje barem jednom dijelu njezine vjerne publike. Reorganizacijom produkcije stvoren je dodatni prostor, a time i mogućnost puštanja dodatnih karata u prodaju. Riječ je o nekoliko stotina ulaznica koje se danas od devet sati mogu nabaviti preko sustava Eventim.

Zapravo, interes je od same najave nastupa toliki da se ozbiljno razmišljalo i o drugom koncertu. Nažalost, to ove godine nije bilo izvedivo zbog ranije preuzetih obveza splitske pjevačice. Doris se iznimno raduje dolasku u Zagreb i susretu s publikom s kojom na svakom koncertu gradi nezaboravnu glazbenu priču. 

"Da nema publike, ne bi bilo ni mene. Publika je zapravo najvažniji igrač. Ona nas nosi i puni energijom. Naš je cilj da ponesu vrijedne uspomene kada odu iz dvorane", poručila je Doris prilikom najave koncerta kada je izvela nekoliko svojih pjesama kao uvod u ono što nas čeka u zagrebačkoj Areni. 

30. studenoga ova glazbena diva sažet će u jednu večer 37 godina vrlo uspješne karijere. Arenom će odjekivati bezvremenski hitovi kao što su "Željo moja", "Marija Magdalena“ i "Ovo je naša krv“. Nema sumnje, njezin prvi izlazak na pozornicu Arene Zagreb bit će glazbeni događaj godine. Požuri i nabavi svoju ulaznicu na vrijeme. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?