Zbog ove scene pred kamerom mnogi su bili sigurni da je Jackson zaista pedofil

Zbog ove scene pred kamerom mnogi su bili sigurni da je Jackson zaista pedofil
Screenshot: YouTube

"LEAVING NEVERLAND", dokumentarac u kojemu dvojica mladića bliskih Michaelu Jacksonu tvrde da ih je on godinama seksualno zlostavljao, izaziva sve više reakcija i stotine tisuća ljudi diljem svijeta uvjerene su da je Jackson doista bio pedofil. Slična situacija se dogodila i 2003. godine, dok je Jackson još uvijek bio živ, nakon premijere filma Martina Bashira "Život s Michaelom Jacksonom".

Mnogi tvrde da je kontroverzni dokumentarac pokopao Kralja popa i da je već tada svima bilo jasno da su njegovi odnosi s dječacima u najmanju ruku čudni. Martin Bashir u nekoliko je navrata u spomenutom filmu pitao Jacksona zašto kao 44-godišnji muškarac spava u istoj sobi s dječacima.

"Djeci treba ljubavi i milovanja. Roditelji ih zapuštaju, previše vremena provode na računalima... Želim im pružiti ljubav", rekao je tada Jackson, a onda je uslijedila scena koja se mnogima smučila.

Naime, Jackson je u filmu predstavio svog 12-godišnjeg prijatelja, dječaka koji se liječio od raka. Tijekom intervjua Jackson je grlio dječaka i držao ga za ruku te govorio da ga voli.

"Nešto najljepše je dijeliti krevet s nekim koga voliš", rekao je. 

Priznao je pred kamerom da s dječakom dijeli krevet, a dječak je kazao da mu je Jackson rekao: "Ako me voliš, spavat ćeš sa mnom u krevetu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara