Zbog seksa u "Igri prijestolja" stalno su je tjerali na golišave scene

Zbog seksa u "Igri prijestolja" stalno su je tjerali na golišave scene
Foto: Press

GLUMICA Emilia Clarke, najpoznatija po ulozi Daenerys u "Igri prijestolja", gostujući u podcastu Daxa Sheparda progovorila je o snimanju golišavih scena u popularnoj seriji.

Prisjeća se koliko je neiskusna bila tijekom prve sezone i kako se morala osloniti na svog partnera Jasona Momou da joj da do znanja što je prihvatljivo, a što ne tijekom snimanja takvih scena.

"Jason je bio iskusan, snimio je hrpu stvari prije nego što je počeo snimati ovo. Zaista mi je sve objasnio i imala sam sreću da je bio pored i potrudio se da mi bude ugodno", govori Clarke.

Sedam godina kasnije producenti su na snimanjima počeli angažirati i tzv. "koordinatore intimnosti" koji su nadgledali sve golišave scene.

Iako su neki mediji prenijeli da je Emilia spomenula pritisak da snimi više golišavih scena na setu "Igre prijestolja", dodatno je pojasnila svoju izjavu i rekla da taj pritisak nije osjetila tijekom snimanja "Igre prijestolja", nego na projektima koji su uslijedili. Štoviše, mnogi su upravo njezin angažman u "Igri prijestolja" koristili da je natjeraju da snimi više takvih scena.

"Svađala sam se na snimanjima i inzistirala da sa sebe ne mičem plahtu, a oni su mi govorili: 'Ne želiš valjda razočarati fanove Igre prijestolja.' Samo sam im rekla: Jebite se", priznala je Emilia i dodala da su je upravo golišave scene tijekom "Igre prijestolja" učinile hrabrijom nego što je bila na početku snimanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara