Zbog učestalih svađa "Kućanice" moraju na zajednički odmor

PET ATRAKTIVNIH zvijezda hit-serije "Očajne kućanice" šefovi su poslali na zajednički godišnji odmor, jer je između njih došlo do svađa i neslaganja, što bi moglo utjecati na popularnost serije.

Naime, "Kućanice" su toliko ljute jedna na drugu da je za to producente postalo nepodnošljivo.

Razlog ženskih okršaja leži ponajprije  ljubomori, ali i u novcu, odnosno plaćama za glumu u ultrapopularnoj seriji.

Djevojke su napravile pravu scenu, jer su saznale koja je od njih koliko plaćena. Neke od djevojaka neugodno su se iznenadile kad su saznale da su njihova primanja manja od primanja njihovih kolegica.

Nakon toga, seksi djevojke su se posvađale i oko krpica u kojima su se slikale za časopis Vanity Fair.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji incident dogodio se, pak, nakon nominacija za nagradu Emmy. Eva Longoria i Nicollete Sheridan bile su jako ljubomorne na Teri, Marciu i Felicity koje su, za razliku od njih, bile nominirane za prestižnu nagradu.

Nakon žustrih svađa između "kućanica", njihovim producentima nije preostalo ništa drugo nega da pokušaju smiriti razmirice na način da djevojkama spakiraju stvari i pošalju ih na odmor u Palm Springs.

Tamo će biti prisiljene razgovarati jedna s drugom, pa će im to možda pomoći da shvate kako su ipak malo pretjerale.

"Kad glumice mrze jedna drugu, tada nema ni kemije na setu. Producenti se nadaju kako će im odmor pomoći da riješe stvar, ali i da se malo opuste od stresa kojem su svakodnevno izložene." - rekao je jedan od asistenata sa seta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara