Zbogom holivudskom glamuru: Britney se seli iz Los Angelesa?!

BRITNEY SPEARS navodno se namjerava odseliti iz "grada palih anđela" jer je Hollywood za pjevačicu postao prebrz i prebučan, pa će se zbog toga preseliti na luksuzno naselje u blizini Los Angelesa. Izvori tvrde kako Brit traži kuću u naselju Calabasas u dolini San Fernando, gdje se nalazi dom mnogih poznatih osoba poput pjevača grupe Blink 182, Travisa Barkera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naselje Calabasas strogo je čuvan posjed koji na svome ulazu ima dvoja vrata čiji zaštitari propuštaju samo stanare naselja i njihove goste koji se prethodno moraju najaviti, a Britney je viđena kako tamo često odlazi u teretanu. Calabasas joj se svidio toliko da pjevačica razmišlja o kupnji kuće i preseljenju iz Los Angelesa, a selidbom u Calabasas biti će bliže Tarzani, naselju u kojem živi njezin bivši suprug Kevin Federline i njihovo dvoje sinova koji se trenutno nalaze pod Kevinovim skrbništvom. Britney i Kevin prošlog su vikenda posjetili Las Vegas, doduše, svatko za sebe. Kevin je tamo otišao po titulu "oca godine", dok se Brit zabavljala u društvu nekolicine prijatelja i oca Jamieja koji je prošlog ponedjeljka od suda zatražio da se od Britneyinih primanja izdvoji više novca za njega zato što se on brine o njoj.

Britney je, u međuvremenu, izbjegla još jednu prijavu zbog nesreće od prije nekoliko mjeseci kada je automobilom prešla preko noge jednog paparazza koji ju je pokušavao fotografirati, nakon čega se samo mirno odvezla. Anonimni fotograf toliko se razbjesnio da ju je odmah prijavio policiji tražeći naknadu za svoje boli, no tužioci su pregledavajući snimke događaja zaključili kako je on sam bio kriv za to što mu se dogodilo.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara