Zbogom liniji: Kirstie Alley se opet udebljala pa nosi veličinu XXL

JEDNOM JE opisala svoje tijelo kao "debeli vlak smrti čija vožnja nikako da prestane", a sudeći prema njenom izgledu kojega je "prošetala" Los Angelesom, glumica i komičarka Kirstie Alley opet se bori s viškom kilograma. Kirstie je posjetila salon ljepote u kojemu je bila na manikuri, a bila je odjevena u XXL veličinu ljetne haljine, kojom je (neuspješno) pokušala prekriti svoje fizičke mane, tj. debljinu s kojom se bori već nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kirstie je prije nekoliko mjeseci završila svoju kampanju za tvrtku Jenny Craig koja je pravi guru za gubljenje težine, a glumica je tri godine bila njihovo zaštitno lice. Činjenica da se Kirstie opet pretjerano udebljala bila je dovoljan razlog da je čelnici ove tvrtke proglase nekompatibilnom za predstavljanje njihovog programa za učinkovito mršavljenje te je otpuste s mjesta njihove glasnogovornice. U te tri godine Kirstie je uspjela izgubiti više od 30 kilograma, zbog čega je postala "poster djevojka" za razne programe zdravog mršavljenja, a svoju je vitku figuru prije dvije godine pokazala na Oprah Showu skinuvši se u bikini.

Glumica je najavljivala kako će do 2009. godine razviti vlastiti program zdravog mršavljenja, međutim sada joj je, kako kaže, puno važnije obnoviti glumačku karijeru. Navodno je potpisala ugovor za pojavljivanje u nadolazećoj komediji "Nailed", u kojoj bi trebala glumiti uz Jamesa Brolina, a to je ujedno i prvi film od 2002. godine u kojemu će se pojaviti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara