Zbogom mikrofonu - Justin Timberlake u pohodu na Hollywood

JUSTIN TIMBERLAKE bi uskoro mogao napustiti pjevanje i u potpunosti se posvetiti najpoželjnijem zanimanju ikad, glumi. Justin vjeruje kako mu je karijera glumca suđena, a kako je pjevanje samo jedan korak bliže istoj. "Gluma je moja najveća strast, Suđeno mi je da budem glumac, čvrsto vjerujem u to", Timberlake je nove ambicije otkrio časopisu Star, u svojem posljednjem američkom intervjuu.

Timberlake je napravio prilično uspješan transfer s glazbene pozornice na filmska platna - njegova uloga u filmu "Ljubavni guru" dobro je prihvaćena i od publike i od kritike, a iskazao se i kao vrsni komičar na raznim dodjelama glazbenih nagrada koje je dosad vodio, među kojima se istaknuo niz skečeva koje je sam osmislio i odglumio povodom prošlogodišnje dodjele MTV Music Awards.

Justin kao dijete trebao zaplivati glumačkim umjesto glazbenim vodama

"Gluma mi je jednostavno suđena", Justin je nekoliko puta ponovio i nadodao: "Baš sam neki dan razgovarao s očuhom koji me podsjetio kako sam kao četrnaestogodišnjak bio pozvan na audiciju za jednu seriju. Međutim, nisam otišao jer sam imao drugih obaveza. ali sve na kraju ispadne onako kako je sudbina namijenila. Da, postajem profesionalni glumac".

Ipak, poznati pjevač i producent, a odnedavno i glumac Justin Timberlake, neugodno je iznenadio predstavnike medija na promociji komedije "Love Guru" u kojoj ima manju ulogu. Njegovi su menadžeri, naime, okupljenim novinarima ponudili "sramotan ugovor" koji je izazvao apsolutni revolt, a od medija traži nesvakidašnji tretman. "Novinari ne smiju spominjati ništa privatno. Moraju uništiti sve materijale koji nisu odobreni od strane menadžmenta. O Justinu Timberlakeu ne smije se pisati ništa negativno", neke su od stavki u spornom ugovoru, kojeg su novinari zbog stila kojim je pisan i brojnih zabrana prozvali - nacističkim.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara