Zdravko Čolić: Imam neki nivo seksualno-erotskog zračenja

"MENI je svaka žena kraljica, svaka ima 'ono nešto'. Što se pak fizičkog izgleda tiče, neću lagati, volim malo punije žene", otkrio je pjevač Zdravko Čolić u intervjuu za Jutarnji list. Čolić koji povodom Dana žena nastupa u novoizgrađenoj Areni Zagreb priznaje kako svaka žena treba biti punija.

"Volim vidjeti lijepu ženu kako obla ulazi u prostoriju"

"Nisam ljubitelj moderne anoreksije. Ipak sam ja Bosanac i volim vidjeti lijepu ženu kako obla ulazi u prostoriju, a svi vide da je ušla prava žena. To je ono bosansko u meni, neki nivo seksualno-erotskog zračenja, teško je to sada riječima objasniti", otkrio je šarmantni pjevač koji dodaje kako je najbolje da ga ne pitaju za druge žene jer je ipak u braku.

"Brinem se o koncertu i kako će to sve na kraju ispasti. Slažem popis pjesama, brinem se da sve bude u redu što se tiče tehnike i izvedbe. Naravno da sam svjestan veličine Arene i znam da nije šala napuniti je. Baš zbog toga mi je taj koncert značajan i osjećam obavezu da ga savršeno napravim", priznao je Čolić kojemu je od posljednjeg koncerta u Zagrebu prošlo punih pet godina.

"Za mene je Zagreb uvijek jedna divna uspomena"

"Radujem se Zagrebu i jako mi je drago što ću nastupati u njemu. On je meni domaći teren i prejake su moje veze sa Zagrebom da bi ih tek tako precrtao", odgovorio je pjevač na pitanje smatra li koncert u hrvatskoj metropoli kao domaći ili inozemni nastup.

Zdravko Čolić koji će održati koncert 8. ožujka, na Dan žena, kaže kako je taj datum izabran sasvim slučajno. "Odmah ću priznati da je taj datum izabran igrom slučaja. Jednostavno su se poklopili moji slobodni termini sa željama zagrebačkih organizatora", priznaje Čolić za kojeg je svaki boravak u Zagrebu jedna divna uspomena više.

A.M.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara