Zdravko Čolić: Nikad neću zaboraviti što mi je Davorin Popović poklonio kad sam diplomirao

Zdravko Čolić: Nikad neću zaboraviti što mi je Davorin Popović poklonio kad sam diplomirao
Screenshot: Youtube

ZDRAVKO ČOLIĆ je nedavno izdao svoj 15. studijski album, a za srpski Blic prisjetio se svojih glazbenih početaka. 

"Još kao dijete sam kod bake i djeda na selu, dolje u Hercegovini, volio pjevati. Budući da u stanu u kojem smo živjeli u Sarajevu nismo imali radio, ja sam već s dvije ili tri godine kucao susjedi na vrata i molio ju da me pusti da slušam radio. Onda bih kod nje ostao cijeli dan i slušao glazbu s radija sve dok me mama ne bi odvela", otkrio je on. 

Iako je ostvario zavidnu glazbenu karijeru, Zdravko je završio i ekonomski fakultet, i to nakon što je već postao zvijezda u regiji. 

Priznao je da se sjeća dana kad je diplomirao i kako nikad neće zaboraviti što mu je tom prilikom poklonio Davorin Popović, pokojni pjevač grupe Indexi. 

"To je lijepa epizoda kad čovjek diplomira. Sjećam se, izlazim iz profesorovog kabineta, a u hodniku me čekaju prijatelji i svi manje više nose bombonijere, cvijeće, neki viski. Onda se pojavi Davorin Popović koji nosi veknu kruha i kaže: 'Evo, sad si svoj čovjek.' U smislu, glas te uvijek može izdati, ali sad imaš papir koji će ti uvijek značiti da nešto u životu možeš raditi sam", ispričao je Zdravko. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara