Zdravko Mamić gost u Vlatkinoj radio emisiji

Zdravko Mamić gost u Vlatkinoj radio emisiji

VLATKA POKOS će u u svojoj emisiji "Ljubavni bonton", nakon boksača Stjepana Božića, na Obiteljskom radiju ugostiti i nogometnog managera Zdravka Mamića. Budući da je tematika emisije ljubav i muško ženski odnosi zanimljivo će biti čuti hoće li se Mamić uspjeti bar na toliko odreći nogometnih tema.

Inače, svestrana Vlatka, odnedavno i naša blogerica,  započela je svoju radijsku karijeru prošlog tjedna na Obiteljskom radiju. Emisija koju vodi koncipirana je kao talk show u kojem Vlatka nakon kratkog uvoda u temu, s gostom razgovara o toj tematici.

Vlatka je već ranije najavila kako će u goste dovoditi svoje znalce i prijatelje, te kako će na duhovit i zabavan način s njima obrađivati svakodnevne teme vezane uz ljubav. A na svome službenom blogu o emisiji je napisala: "Zaista bih željela da emisija zaživi i da bude slušana jer, u krajnjoj liniji, radim ovo da bi me netko slušao. Konačno ću moći puštati pjesme koje volim, uglavnom romantične i ljubavne, a nije isključeno ni malo poezije. Ljubavne, naravno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da Vlatki Pokos nije krenula samo radijska karijera. Nakon rastave od Dikana,  Vlatku se može sve češće vidjeti kao voditeljicu na raznim manifestacijama i događanjima, pred izlaskom je novi album, a prema kuloarskim pričama Vlatka bi se na jesen mogla vratiti i na televiziju. 

N.D.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara