Zebra donijela na svijet mladunče mužjaka magarca

MUŠKO je, no što je? Zegorac? Mabra? To je jedno od glavnih pitanja na Barbadosu otkad je zebra donijela na svijet mladunče začeto s magarcem.

Alex je rođen 21. travnja, a riječ je o čudnom stvorenju boje čokoladnog mlijeka s crnim prugama na ušima i nogama. Lice mu je nalik konjskom s izrazitom crnom mrljom u obliku slova V na čelu.

"Smiješan je, ali s druge strane pomalo zastrašujući", izjavila je 29-godišnja konobarica natalie Harvey. "Zaprepastilo me što se tako čudne stvari događaju kod nas", dodala je.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alexova majka Allison jedna je od dviju zebri koje su na Barbados početkom 1990-tih godina dopremljene iz Bocvane. Druga je mužjak George i obje žive na ranču gdje slobodno šeću koze, ovce, patke i magarci. George je, međutim dugo vremena bio bolestan, pa se Allison zbližila s magarcem.

"Znali smo da nosi mladunče, no nismo bili sigurni tko je tata", rekao je upravitelj ranča Philip Atwell.

U međuvremenu, Alex je postao glavna tema na Barbadosu. "Lakše je zebri na svijet donijeti magarca nego našim nogometašima zabiti gol", uzviknuo je jedan navijač tijekom nogometne utakmice izazvavši salve smijeha u publici.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara