"Želim ga vidjeti na kalendaru golog sa šmrkom u ruci i šljemom na glavi"

"Želim ga vidjeti na kalendaru golog sa šmrkom u ruci i šljemom na glavi"

POČETKOM jesenske televizijske sheme počeo je i novi reality show na RTL Televiziji kakav se na domaćim ekranima još nije prikazivao. Naime, radi se o klasičnom showu spajanja zaljubljenih parova i pronalaženja životnih partnera u posve neobičnom okruženju snimljenom prema licenci Frementlea, a zove se "Ljubav je na selu".

Muški komplet natjecatelja sastavljen je od autentičnih hrvatskih seljaka, poljoprivrednika, stočara i poljodjelaca kojima je zajednička ljubav prema zemlji i prirodi i usamljeno srce. Kandidati su šarmantni i iskreni mladići koji imaju sve što im je potrebno - posao koji vole, svjež zrak, prekrasne životinje i zdrav okoliš, ali nemaju životnu družicu! U pronalasku takve osobe pomoći će im RTL - djevojke ispred malih ekrana natjecat će se za naklonost ovih vještih mladića putem pisama koje će im slati, a sretni kandidati imat će za zadatak biti šarmantni, radišni i zgodni, te će morati izabrati djevojku koja im se najviše svidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Voditeljica Lorena Nosić, gledateljima poznata iz sapunice "Zabranjena ljubav", publiku upoznaje s kandidatima i pozva gledateljice da sudjeluju u showu i upoznaju najpoželjnije hrvatske seoske neženje. Tijek seoskih romansi gledatelji će moći pratiti već početkom sljedeće godine - trebao bi se početi emitirati u siječnju, kada široko hrvatsko gledateljstvo očekuje pobliže upoznavanje sa seoskim ljubavnim običajima. U dosadašnjim emisijama predstavljeno je osmero kandidata kojima gledateljice RTL-a šalju svoja ljubavna pisma. Svoje su favorite izabrale i druge voditeljice s televizije, Renata Sopek, Iva Bagić, Vanja Halilović te Tatjana Jurić.

"Kaže da kuha sve, čak i mijesi kruh. Ja sam prava izjelica pa navijam za njega"

Renata Sopek navija za pobjedu Tomislava Ćopića jer joj se sviđa njegova iskrenost. "Vidim da je Tomislav umjetnička duša i trudi se naći pozitivno u svakoj stvari koju radi. Sviđa mi se jer je skroman i što iskazuje ljubav prema životinjama. A budući da kaže da zna i kuhati baš sve, pa čak i mijesiti kruh, a ja sam prava izjelica, on mi je favorit!", rekla je Sopek. Iva Bagić pak za svojega favorita drži Ivana Đuraševića. "S obzirom da se ja zovem Iva, a on Ivan, izabrala bih njega za favorita. Sviđa mi se njegova filozofija da ga djevojke privlače i kroz razgovor, a ne samo fizički. Super mi je što voli kuhati laganu hranu. Htjela bih mu poručiti, budući da je vatrogasac, da ga želim vidjeti na kalendaru 2009. godine golog sa šmrkom u ruci i šljemom na glavi!", našalila se Iva.

"Sviđa mi se kod Denisa što nije izbirljiv što se tiče jela i kaže da kod njega sve prolazi što skuhaš! Također, kaže da ga privlače zemlje poput Bolivije, Perua i Čilea, što znači da takav muškarac nije stereotipan, a to se cijeni. Sviđa mi se njegov nemiran duh, budući da je rekao da je kao mali želio biti vozač kamiona i putovati po svijetu. Podsjetio me na mene jer je meni želja bila biti vozač taxija po New Yorku", rekla je Vanja Halilović o Denisu Tikelu kao svojem favoritu, dok je Tatjana Jurić diplomatski izbjegla izabrati svog favorita. "Pažljiva sam u odabiru favorita, pa podjednako navijam za sve i svima im želim puno sreće!", kratko je prokomentirala.

K.H.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara