Želite biti sigurni da ste obrisali fotke s iPhonea? Ovaj korak mnogi zaborave

Želite biti sigurni da ste obrisali fotke s iPhonea? Ovaj korak mnogi zaborave
Screenshot: Youtube

AKO ŽELITE obrisati fotke, na većini mobilnih telefona dovoljno je samo pritisnuti opciju "delete", ali ne i na iPhoneu. 

Apple je za svoje korisnike smislio dodatni korak kod brisanja fotografija koji može biti koristan predomislite li se i poželite vratiti neku fotku koju ste obrisali, ali ako želite biti sigurni da su trajno obrisane, morat ćete učiniti još jednu stvar. 

Ako fotke jednostavno obrišete, one će se automatski prebaciti u folder pod nazivom Recently Deleted i tamo će ostati narednih 29 dana dok ih iPhone sam automatski ne obriše. 

Tad možete jednostavno pričekati, no ako ih se želite odmah riješiti otvorite aplikaciju Photos, zatim kliknite na Albums i pronađite Recently Deleted. Označite taj folder i kliknite Select koji se nalazi gore desno i onda Delete All. 

Želite li ipak vratiti neke fotografije koje ste zabunom obrisali, nakon što ste kliknuli Select, označite fotke koje želite vratiti i kliknite na Recover. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara