Željko Malnar postao bloger

ŽELJKO MALNAR, urednik Nightmare Stagea i samoproglašeni predsjednik "Republike Peščenice", u subotu je svečano otvorio svoj blog.

Druženje gospodina Predsjednika Malnara, Hampija i Tabe u Hampijevoj praoni zabilježio je Blogomobil. U svom prvom postu Malnar je napisao kako je shvatio da je biti bloger posebna čast, a blogerima je poručio:

"Ako budete dobri i poslušni, ako budete pokorno mahali repovima, dopustit ću vam da redovno gostujete u mojoj televizijskoj emisiji. I to svake subote. Ako pak budete previše zajebavali, jebat ću vam sve po biračkom spisku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom prvom postu Malnar je još napisao:

"Evo i mene. I to kao prvog pravog predsjednika koji je shvatio da je biti bloger posebna čast.
I koji zna da je vama čast što sam jedan od vas. I to onaj najbolji i najljepši! Baš sjedim s Hampijem, Kemom i Tabom u Hampijevom luksuznom kafiću. Kemo me zamolio da mu, kao predsjednik suverene i suvremene Peščenice, dopustim prolaz kroz moju državu.
Naravno da sam mu dopustio. Štoviše, organizirat ću mu pravi državnički tretman, što znači da će ga kroz moju državu pratiti sveukupna državna svita."
 
Imajući na umu kako sama Malnarova pojava izaziva razne kontroverze, nema sumnje kako će njegov blog biti vrlo posjećen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara