"Žena i ja smo se zaljubili u istu curu, sada smo sve troje zaručeni"

"Žena i ja smo se zaljubili u istu curu, sada smo sve troje zaručeni"
Foto: Facebook

ROSIE HALEY, njen suprug Ty i Keneshia Petty iz Brisbanea u Australiji zajedno su u ljubavnoj vezi, piše The Sun. Sve je krenulo 2018. godine kada je Rosie Tyu otkrila da je biseksualka, ističući kako bi htjela biti intimna s drugim ženama iako je s njim u braku. No čini se da on s tim nije imao problema jer se i sam zaljubio u istu ženu kao i njegova supruga, a riječ je o 23-godišnjoj Keneshiji Petty koju je par upoznao na Tinderu.

"Žena i ja smo se zaljubili u istu curu", otkrio je Ty te dodao kako su počeli provoditi vrijeme zajedno, a onda su postali toliko nerazdvojni da su odlučili živjeti zajedno. Osim toga, Rosie je čak zaprosila Keneshiju dok njenog supruga nije bilo, a on je prosidbu s Bliskog istoka pratio preko Skypea. Kad se vratio kući, i sam je zaprosio Keneshiju, a trojac će se vjenčati iduće godine. Iako su otkrili svoj plan, nisu objasnili kako to misle realizirati i je li to uopće moguće.

"Kad je kleknuo i zamolio me da mu budem supruga, srce mi je stalo. Rekla sam mu da ću se udati za njega svaki dan bude li to tražio" prisjetila se dodavši kako Rosie nije bila ljubomorna, nego radosna što će imati još nekoga kraj sebe.

"Bila sam nevjerojatno nervozna prije nego što sam je pitala da se uda za mene. Planirala sam to mjesecima i odlučila čekati njezin rođendan", priznala je Rosie i rekla kako se njenoj obitelji to nikako ne sviđa te da neće prihvatiti njihovu buduću supružnicu.

Usprkos negativnim komentarima, Keneshia je sretna u takvom odnosu. "Poliamorija je etička, autentična ljubav koju svatko od nas potiče i podržava. Biti u trostrukoj ljubavnoj vezi znači više ljubavi, više razumijevanja, više ohrabrivanja. Živjeti ovako zajedno nije ni teško, ni lagano. Bilo je potrebno puno prilagodbe, kompromisa i shvaćanja kako staviti sve moje stvari u ormar namijenjen za dvoje", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara