Žena Rija Ferdinanda priznala da se odselila od njega: Plakala sam svaki dan

Žena Rija Ferdinanda priznala da se odselila od njega: Plakala sam svaki dan
Screenshot: Youtube

SAMO godinu dana nakon vjenčanja Kate Ferdinand, supruga nogometaša Rija Ferdinanda, otkrila je da se odselila iz njihovog zajedničkog doma. Priznala je da joj je bilo jako teško i da je "godinu dana plakala svaki dan". 

"Plakala sam svaki dan godinu dana nakon što sam se uselila kod Rija. Bilo je to zaista teško razdoblje jer je upravo preminula njegova majka Janice, samo dvije godine nakon što je izgubio suprugu Rebeccu. Srce mi se slamalo. Samo sam htjela svima pomoći, da djeca budu sretna. Ostavila sam posao, htjela sam sve napraviti kako treba, ali stalno sam griješila. Zaboravila bih im staviti sportsku opremu u torbu ili ne bih pročitala mail od njihovih učitelja. Nisam bila mama", ispričala je iskreno. 

Priznala je da joj je bilo teško o tome pričati s Riom i da se osjećala kako za nju nema mjesta u toj kući. 

"Ništa tu nije bilo moje, to je bila Riova kuća. Ljudi su me stalno uspoređivali s Rebeccom", ispričala je. 

Na kraju joj je sve to toliko teško palo da je otišla iz Riove kuće i vratila se u svoj stan na neko vrijeme. 

Rio je priznao da nije zaista slušao Kate i da ju je uzimao zdravo za gotovo jer je bio "zatvoren u svojoj tuzi". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Ferdinand (@xkateferdinand) on

O teškoćama u vezi Rio i Kate progovorili su u novom dokumentarcu Rio i Kate: Becoming A Stepfamily. Oboje su snimanje dokumentarca prihvatili kao priliku da spase svoju vezu. 

"Shvatio sam da nam treba pomoć ako želimo da ovo funkcionira. Znam da se nikad sam ne bih mogao nositi s tim", rekao je Rio. 

Rio i Kate vezu su započeli samo dvije godine nakon smrti njegove prve supruge Rebecce koja je umrla od raka. Rio je njenu smrt teško podnio, a iza nje je ostalo troje djece: Lorenz (13), Tate (11) i Tia (8). 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara