Žena Stjepana Božića: Trpim maltretiranje već dvije godine, tražit ću pomoć države

Žena Stjepana Božića: Trpim maltretiranje već dvije godine, tražit ću pomoć države
Foto: Petra Božić

PETRA BOŽIĆ, supruga bivšeg hrvatskog boksačkog prvaka Stjepana Božića, odlučila je potražiti pomoć nadležnih institucija zbog sustavnog maltretiranja od strane iste osobe na internetu.

Naime, Petra je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s djecom u Crikvenici, a ispod je jedna pratiteljica postavila komentar koji je bio kap koja je prelila čašu.

"Preloše je to potucanje po tuđim starim kućama za bivšeg šampiona. Zar ti ne može priuštiti barem srednje kvalitetan odmor u bar malo pristojnijim uvjetima? Tako si ljetovala po oronulim kućama i kad si bila sama. Još ovako uz tvoj outfit i rupčage u kojima odsjedate doslovno izgledaš kao cigančica. I to radiš i od jadne djece", napisala je pratiteljica ispod objave. 

"Trpim sustavno maltretiranje od strane iste osobe već više od dvije godine i iako imam visok prag tolerancije, bojim se da je i njoj došao kraj. Straši me činjenica da je netko u toj mjeri fokusiran na mene. To nije zdravo. I bojim se da ću ovaj put zatražiti pomoć nadležnih institucija u Republici Hrvatskoj", kazala je Petra za Story

"Vidjela sam da su određeni mediji prenijeli uvredljiv komentar s mog profila dotične 'Ivane Horvat', gdje nas proziva da ljetujemo po rupama. Mislim da se vrijednost čovjeka ne mjeri po količini novaca koji posjeduje niti prema tome gdje ljetuje. Nije bitno gdje si, nego s kim si. Mi smo sretni što možemo našoj djeci priuštiti mjesec dana ljetovanja jer nažalost to mnogi ne mogu. I nisam se udala za Stjepana zato što ima milijune na računu jer je svakom s trunkicu mozga u glavi jasno da ih nema. Nisam nikad očekivala da me se voda po hotelima od pet zvjezdica jer to nije potreba, nego luksuz bez kojeg se može. Jedino što sam od njega htjela je ljubav i poštovanje te sam sretna da sam upravo to dobila", ispričala je Petra. 

"Do sada sam uvijek nalazila izlike za tu svoju 'obožavateljicu'. Nesretna je pa nije sposobna širiti sreću, nego tugu. Možda joj fali pažnje, ljubavi, svega onog što ja imam napretek. Dovela sam se do toga da sam vreća za udaranje jer nisam sposobna mrziti, nego žaliti. Nisam nikad htjela njoj naškoditi kao što ona želi naškoditi meni. No moram misliti i na sebe i na našu djecu te ovome stati na kraj", zaključila je Petra. 

Petra i Stjepan vjenčali su se početkom 2019. godine, a krajem iste godine dobili su i kćerkicu. Iz prethodnih brakova Stjepan ima još troje djece, a Petra jednog sina. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara