Ženama edukacija, frajerima Viagra: Vrući trbušni ples Renate Sopek

NAKON što je posjetila Tunis, Renata Sopek se oduševila trbušnim plesom i odlučila ga uvrstiti u svoj novi fitness DVD naziva " U dobroj formi: Fitness za tijelo i um". Renatini obožavatelji tako će, uz vježbe koje je već radila pred kamerama, voditeljicu moći vidjeti u sasvim novom izdanju, a ona ne krije oduševljenje novim projektom: "Mislim da je trbušni ples super jer oslobađa ženstvenost i senzualnost, potiče na zatezanje tijela na kritičnim točkama gdje se inače najviše skuplja salo (bedra, bokovi, struk) i pleše se uz istočnu glazbu koju sam i ja počela sa zanimanjem slušati otkad sam se počela baviti ovim plesom".

Treće DVD izdanje Renate Sopek sadržavat će, zahvaljujući novootkrivenoj ljubavi prema trbušnom plesu, nove načine za uspostavljanje vitke linije, a video program će se, osim ženama kojima je prvenstveno namijenjen, svidjeti i muškarcima, prvenstveno zato što se Renatu ne viđa često u tako atraktivnom izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pored ostalih vježbi, trbušnim se plesom bavim oko godinu dana, a na ideju o desetominutnom bonusu na novom DVD-u došla sam za vrijeme nedavnog posjeta Tunisu. Naime, tamo su na jednoj svečanoj večeri plesale njihove trbušne plesačice i to me potaklo da ženama u Hrvatskoj, koje se time žele baviti ali malo o tome znaju, poklonim osnove tog plesa koji je kod nas sve popularniji. Mislim da su plesačice super i imaju lijepo tijelo", rekla nam je popularna voditeljica.

Instrukcije osnovnih tehnika trbušnog plesa prilagođene su početničkom stupnju vježbača u suradnji s trenericom trbušnog plesa Mirelom Mikac, a DVD će se u prodaji pojaviti 17. svibnja. Osim fitness programa, Renata i dalje marljivo snima zabavnu emisiju "Zvijezde Extra", a vjenčanje s dečkom Sergejom Bijelićem je, šuškaju kuloari, na pomolu.

D.K., L.V.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara