Zgodni biznismen platit će vam 64 tisuće kuna ako ga upoznate sa ženom njegova života

Zgodni biznismen platit će vam 64 tisuće kuna ako ga upoznate sa ženom njegova života

Foto: Facebook

JOE COHEN, mladi direktor jedne kalifornijske tvrtke u potrazi je za ženom svog života, a onom tko mu je pomogne upoznati ponudio je 64 tisuće kuna. Isto tako nudi 12 800 kuna osobi koja će ga upoznati s nekim tko će ga povezati s njegovom idealnom djevojkom.

Tridesetogodišnjak je otvorio blog na kojem je opisao sebe, ali i iznio detaljan opis kakva djevojka mora biti da bi je uzeo u obzir. Također je napomenuo da će platiti obećanu nagradu samo ako u vezi s njom ostane duže od četiri mjeseca. Na taj se način nada ograditi od djevojaka koje bi s njim bile samo zbog novca.

Njegova idealna djevojka bi za početak trebala imati između dvadeset i trideset godina, bez djece. Također očekuje da bi trebala biti samosvjesna, zabavna i nikako ne bi smjela biti materijalistica.

Na popisu poželjnih osobina nalaze se još: niska doza neurotičnosti, savjesnost, inteligencija i otvorenost.

Preferirao bi da je Židovka, a ako živi izvan Kalifornije mora se biti voljna preseliti. On će joj platiti put i smještaj kako bi se mogli upoznati.

"Većina ljudi se upoznaje u školi ili na poslu. Moji su socijalni krugovi ograničeni. Ne idem u školu, a veze sa zaposlenicama ne dolaze u obzir. Iznos nagrade je prava sitnica u usporedbi s tim da ću dobiti nekog s kim ću biti u dugoj vezi", objasnio je kako se odlučio na ovaj neobičan način traženja partnerice.

Njegov je oglas do sad pregledan tri tisuće puta, a primio je preko 400 poruka, piše Oddity Central.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara