Žene otkrile najgluplje komentare tipova o njihovom tijelu - priče su bolne

Žene otkrile najgluplje komentare tipova o njihovom tijelu - priče su bolne
Foto: Instagram

TVITERAŠICE su pokrenule zanimljivu temu na toj društvenoj mreži - dijele najbizarnije stvari koje su ih muškarci ikad pitali ili prokomentirali u vezi s njihovim tijelima.

"Žene, koja je najgluplja stvar koju vam je muškarac ikad rekao o vašem spolu, reproduktivnom zdravlju, menstruaciji i ostalom? Rugajmo se ovim budalama zajedno", napisala je jedna tviterašica, a odgovori su se zaredali.

"Kad sam imala 11, a moj brat 14, pitao me stiže li menstruacija i vikendom. Kad sam rekla da, rekao mi je da mu je žao."

"Tip s kojim sam hodala me pitao mogu li pomaknuti menstruaciju da se ne poklopi s njegovim rođendanom. Nismo izdržali do njegovog rođendana."

"Hodala sam s 21-godišnjakom koji nije znao da menstruacija uključuje krvarenje. Pitao me kako znamo da je menstruacija gotova, a kad sam ja rekla da znamo po tome što završi krvarenje, on je viknuo: 'Vi krvarite?!?!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Couple Goals (@couplegoals) on

"Moj muž s kojim sam u braku već 13 godina svaki put kad imam menstruaciju vikne: 'Opet?!' Da, opet, ispričavam se, još ih nisam otplatila. Spoiler alert - doći će i sljedeći mjesec."

"Tata mi je zabranio da koristim tampone jer će mi 'oduzeti djevičanstvo' i jer 'ću hodati s penisom među nogama'. Još uvijek vjeruje u to."

"Jedan tip na faksu me uvjeravao da žena ne može zatrudnjeti ako je ona gore tijekom seksa."

"Muškarac kojeg znam je bio uvjeren da mu se kći seksala tijekom ljeta jer su joj naglo izrasle grudi. Prijetio da će joj oduzeti telefon, zaključavao je u kuću. Imala je 13 godina i ulazila u pubertet."

"Tijekom trudnoće mi je rekao da se ne može seksati sa mnom jer se boji da će penisom udariti dijete u glavu i oštetiti ga. Ajmo reći samo da njegov penis ne bi dohvatio toliko daleko, nikako."

"Jedan anesteziolog je preda mnom rekao da ženama ne bi trebalo davati anesteziju tijekom porođaja jer se 'moraju iskupiti za Evine grijehe'. On radi u bolnici."

"Neki tipovi u mojoj srednjoj nisu znali da menstruacija ne prestaje dok spavamo i da postoje menstrualni grčevi."

"Jedan tip kojeg znam je mislio da je menstruacija plave boje zbog one tekućine u reklamama."

"Moj ginekolog mi je tvrdio da je normalno da žene boli tijekom seksa i da one zbog toga u seksu uživaju manje od muškaraca. Odmah sam našla drugog ginekologa."

"Mislio je da žene svakog mjeseca doslovno proizvedu mini jaje, oblika kao npr. čokoladno jaje."

"Pitao me zašto odjednom ne izguram čitavu menstruaciju umjesto da trpim tjedan dana."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara