Ženskaroši Premiershipa u gay skandalu!? (1)

DVIJE zvijezde engleske nogometne lige sudjelovale su u "homoseksualnim igricama" koje su, između ostalog, uključivale vibrirajući mobitel kao seksualnu igračku.

Prema priči koju je objavio engleski tabloid News of the World, jedan od aktera, koji je nekoliko puta igrao za englesku nogometnu reprezentaciju, snimljen je na kameri u homoseksualnim orgijama s muškarcem koji je "itekako poznat u glazbenoj industriji", a prisutan je bio još jedan nogometaš iz redova Premier lige. List je priču objavio bez navođenja imena i spornih snimaka i/ili screenshotova, a sve u strahu od sudske tužbe.

Naime, novinar lista vidio je fotografije snimljene mobitelom, na kojima su muškarci odjeveni u bokserice, a ono što su radili je navodno "previše opsceno" da bi se stavilo na papir. No, ipak..

"Nikada ne bi mogli pomisliti da su upleteni u tako što. Obojica imaju djevojke, a poznati su po tome kako jure za ženama po noćnim lokalima." - kazao je izvor tabloida.

"Radnja se odvija u spavaćoj sobi, a sve liči na hard core porno film." - dodao je anonimni izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor britanskog tabloida potvrdio je kako se na snimkama vidi sve - od oralnog seksa na koljenima, preko "igranja" s mobilnim telefonom na kojem je uključena opcija vibriranja, pa do ljubljenja.

"Bili su toliko opušteni da se činilo kako im to nije prvi puta." - dodao je izvor.

O kome se radi može se samo nagađati, a ono što je otkriveno je da se radi o jednom veznjaku koji često postiže golove, te nogometašu iz jednog suparničkog kluba.

Foto: Mens Health

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara