Ženskaroši Premiershipa u gay skandalu (2)

PRIČA o dvojici igrača engleske nogometne lige dobiva svoj nastavak. Naime, engleski tabloid News of the World nedavno je objavio šokantnu priču o dvojici nogometaša, koji su se našli u središtu gay skandala. Ono što je zanimljivo u svemu tome jest činjenica da su ovi idoli Premiershipa inače poznati kao veliki ženskaroši.

Podsjećamo, nogometaš koji je nekoliko puta igrao za reprezentaciju snimljen je na kameri u seksualnim orgijama s muškarcem koji je "itekako poznat u glazbenoj industriji", a prisutan je bio još jedan nogometaš iz redova Premier lige.

Nakon što je novinar lista došao u posjed fotografija snimljenih mobitelom, a u kojima su muškarci odjeveni u bokserice radili stvari koje navodi kao "previše opscene" da bi se uopće prepričavale, a na snimkama se, kako izvještava tabloid, vidi sve, od oralnog seksa na koljenima, preko "igranja" s mobilnim telefonom na kojemu je uključena opcija vibriranja, pa do ljubljenja.

Priča dobiva svoj nastavak zahvaljujući jednom od posjetitelja kluba koji je odlučio izaći u javnost sa svojom pričom sličnoga scenarija, ali sa nešto izmijenjenom "glumačkom" ekipom. Ovaj puta u orgije su bili uključeni jedan od igrača iz prve priče, te dvojica novih suigrača.

Izvor navodi kako se jedne večeri nakon konzumacije poprilične količine alkohola sa još dvojicom zvijezda uputio u kuću jednog od poznatih igrača. Nakon zabave u noćnom klubu, u kući su uslijedile orgije. "Igrač u čijoj smo se kući našli otišao je u svoju spavaću sobu nakon čega se vratio sa hrpom novaca ponudivši ju onome tko ga oralno zadovolji. "Jedna od prisutnih nogometnih zvijezda sa zadovoljstvom je prihvatila ponudu", prisjeća se izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor nadalje navodi kako ovakve orgije nisu rijetkost među igračima te kako to ne mora značiti da su oni gay i kako su to u većini slučajeva nogometaši koji imaju djevojke. "To je za neke od njih normalno, samo se zabavljaju. Oni su bogati i nedodirljivi, a ovakvo čudno ponašanje  je samo jedan od načina da se ispušu.. ". 

Izvor, koji je priču potvrdio za News of the World, je jedan od dobrih prijatelja poznatog DJ-a koji radi u klubu u kojeg nogometaši zalaze, pa se više puta zatekao na ovakvim zabavama za koje kaže da su normalna pojava u svijetu nogometa.

Iako je list priču, u strahu od sudske tužbe, objavio bez navođenja imena i screenshotova, kada se o orgijama saznalo u novinama, jedan od igrača koji je ujedno bio i jedan od aktera u orgijama, strašno se razbjesnio. "Recite svom prijatelju da ćemo ga, ukoliko ne zašuti, oteti", poručio je kolumnistu.

                                                         B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara