Žestoka Bai Ling: Sredila je Pink i Angelinu, sad želi seks s Bradom

BAI LING ekscentrična je glumica kineskog porijekla koja je više poznata po svom devijantnom ponašanju nego po ulogama u filmovima. Gdje god se nađe, Bai jedva čeka da pokaže svoje grudi i velike bradavice, zaboravljajući na to da je donedavno tvrdila kako je zapravo jako sramežljiva osoba. Na setu filma "Crank 2" kojeg trenutno snima, Bai je paradirala okolo radeći ono u čemu je najbolja - podizanju majice i pokazivanju grudi.

U intervjuu za New York Daily News i FHM deklarirala se kao biseksualna osoba, a trenutno je u vezi s biznismenom i znanstvenikom Scottom DeGirolamom. Jedno je vrijeme živjela u Singapuru gdje je redovito posjećivala gay dance klub pod imenom "Happy". Prema pisanju američkih tabloida, često su je viđali u zagrljaju nekoliko žena, što je opravdavala tvrdnjom kako je istraživala za svoj nadolazeći film o trgovini ljudi. 

"Život ti se događa u svakom trenutku"

U siječnju ove godine na losanđeleskom međunarodnom aerodromu uhićena je zbog krađe dva časopisa i nekoliko baterija. "Život ti se događa u svakom trenutku, htio ti to ili ne, i nekada jednostavno moraš biti hrabar i stati ispred cijeloga svijeta i samo se nadati da će te ljudi razumjeti i prihvatiti te toploga srca i raširenih ruku", napisala je Bai na svom blogu nedugo nakon incidenta, zbog kojeg je kažnjena sa 200 dolara i proglašena krivom za remećenje javnog reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bai Ling surađivala je s Angelinom Jolie na dva projekta, filmu "Sky Captain and the World of Tomorrow" i Angelininom dokumentarcu "A Place in Time", a tvrdi da su na snimanjima zavodile jedna drugu. "Između nas bilo je toliko energije, svaki put kada bi se pogledale u nama bi navirao val adrenalina i privlačnosti. Njene su oči prenosile toliku seksualnu atrakciju da je to bilo neizdrživo", ispričala je Ling i dodala kako joj je Angelina obećala da će glumiti ljubavnice u idućem filmu na kojemu budu surađivale. 

Brangelina (zasad) u snovima
"Među nama ništa fizičkog nije bilo. Puno toga se moglo dogoditi, ali jednostavno nije bilo ni mjesto ni vrijeme za to. No, Angie mi je rekla da je njeno srce otvoreno za mene. Ona je baš kao ja, potpuno otvorena po pitanju seksualnosti", tvrdi Bai, a i Angelina je jednom prilikom priznala da ju Bai Ling seksualno privlači. No, Bai sada ima neke druge planove - seks u troje sa Bradom i Angie. 

"Zadnji put Angelinu sam sam vidjela na prošlome Tribeca Film Festivalu gdje je bila u pratnji Brada Pitta. Uvijek sam smatrala da je Brad najseksi muškarac na planetiu pa sada kada su on i Angelina zajedno, možda bismo nas troje mogli nešto napraviti", ispričala je Bai.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara