Žestoka svađa silikonskih starleta

NAŠA narodna poslovica kaže "rugala se sova sjenici da ime velike oči". Da u njoj ima istine potvrđuje i posljednji primjer, kada je Jodie Marsh nazvla kolegicu Abi Titmuss "ružnom prasicom koju krasi pivski trbuh".

Silikonska jetseterica dodala je da su fotografije bivše medicinske sestre, prije negoli su osvanule u magazinima, bile "pošteno" obrađene u Photoshopu.

27-godišnja Marsh, engleskoj javnosti najpoznatija po razgolićivanju na stranicama tabloida, je rekla: "Drago mi je da je sudjelovala u showu "Love Island", jer je napokon cijeli svijet mogao vidjeti kako je ružna i koliko potsjeća na svinju".

"Ima ogroman podbradak i pivski trbuh, a njene slike su dobro prerađene." - pojasnila je.

Međutim, kola priča da je Jodie dala napraviti novi nos. Raskalašena "partijanerica" i seks kolumnistica kaže da su je dečki iz kvarta često zadirkivali da je ružna, sve dok nije "nažicala" roditelje da joj "srede" novi nos. Tada je imala tek petnaest.

Nakon operacije, plavokosa ljepotica počela se oblačiti sve izazovnije i na taj način privlačila mušku pažnju.

Za Sunday Telegraph je izjavila: "Bilo je to neopisivo zadovoljstvo kada sam otkrila da mogu privuči njihovu pažnju. Željela sam da budi ludi za mnom. Nakon što sam toliko se toliko vremena smatrala ružnom, napokon sam zaludjela muškarce."

"Čim bi se pojavila čula bih komplimente: "Vau, tko je to?" - za mene je to bila najljepša stvar na svijetu." - rekla je o svom preobržaju "svepoželjna" Jodie Marsh.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara