Žestoko se posvađali britanski prinčevi?

Žestoko se posvađali britanski prinčevi?

OBILJEŽAVANJE desete godišnjice smrti princeze Diane uzburkalo je duhove u Buckinghamskoj palači, odakle već dolaze priče o velikoj svađi princa Charlesa i njegovih sinova, i to oko (ne)dolaska njegove supruge Camille na memorijalnu misu zadušnicu. Dianini sinovi navodno su bez znanja pozvali maćehu, pa su u očevim očima i krivi za medijsku trakavicu koja se ovih dana odvija u Velikoj Britaniji.

Prinčevi William i Harry navodno su svoju maćehu Camillu na misu zadušnicu pozvali bez znanja svoga oca, princa Charlesa, koji ih sad okrivljuje za brojne uvredljive napise i zlobne komentare kojima je ovih dana izložena vojvotkinja od Cornwalla. Naime, iako je Camilla isprva prihvatila poziv, zbog "pritiska javnosti" odbila je prisustvovati na memorijalnoj misi, a sve bez Charlesovog znanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su, naravno, brzo doznali cijelu priču pa je Camilla po tko zna koji put ispala nadobudna i "nabrijana" da zamijeni Dianino mjesto, kako u obitelji, tako i u britanskoj javnosti. "31. kolovoza je dan princeze Diane", poručila joj je javnost pa je odustala od sudjelovanja, a princ Charles smatra kako se "sve skupa moglo puno bolje riješiti, daleko od medija".

Zbog svega toga na kraljevskom je dvoru navodno došlo do velike svađe, u kojoj su prinčevi William i Harry "popili jezikovu juhu", te su upozoreni da takve odluke više ne donose bez očevog znanja. Naravno, maćehi su se morali ispričati jer su je "doveli u nezgodnu situaciju", a s ocem su se, tvrde izvori, pomirili samo zbog sutrašnje ceremonije i medija koji će pratiti svaki njihov pokret.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara