Zidar kojeg ljubi Cameron Diaz nekad se fotkao nauljen s frajerima

PAUL SCULFOR, bivši zidar, britanski maneken porijeklom iz Essexa, javnosti poznat kao bivši dečko Jennifer Aniston i aktualni dečko Cameron Diaz, u jednoj od svojih prvih snimanja kao model pozirao je u provokativnom izdanju, polumokar i odjeven samo u uske tajice. Fotografije su sada izašle na stranim internetskim portalima gdje se nadugo i naširoko raspravlja o tome je li Paul pravi čovjek za Cameron.

Sculfora i Diaz paparazzi su ovoga tjedna uhvatili u strasnom zagrljaju na jednoj od pješčanih plaža Los Angelesa. Paul i Cameron doslovno nisu skidali ruke jedan s drugog, a svoju zaljubljenost nisu pokušavali sakriti ni pred kim. Cijeli su dan šetali Los Angelesom, a predvečer su otišli na romantičnu večeru u jedan od holivudskih restorana. Cameron, koju je nedavna i nagla smrt oca ostavila potpuno shrvanu, nova je veza spasila od depresije i tugovanja. "Ljudi misle da, ako nemaš dečka, onda si nepotpuna osoba, no to uopće nije istina. Ne želim biti u vezi s nekim tko me čini nepotpunom", rekla je glumica u nedavnom intervjuu, pa joj prema svemu sudeći novi dečko Paul odgovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paul je do sada bio povezivan sa bivšom djevojkom Georgea Clooneyja, Lisom Snowdon, manekenkom Lady Victoriom Hervey i pjevačicom Shaznay Lewis. Ipak, svijet je za njega doznao tek kada je prošle godine otkriveno da je u vezi sa glumicom Jennifer Aniston, no njihova je veza okončana nakon samo dva mjeseca hodanja. Aniston je trenutno u vezi s američkim rockerom Johnom Mayerom, koji je prethodno bio u vezi s Cameron.

K.H.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara