Život na vagi: Skupa su skinuli 655 kg, pogledajte drastične promjene finalista

Život na vagi: Skupa su skinuli 655 kg, pogledajte drastične promjene finalista
Foto: RTL

NAKON 126 dana provedenih u samoborskoj kući, gdje su se uz trenere Sanju Žuljević i Marija Mlinarića iz dana u dan znojili i skidali kilograme, natjecatelji showa Život na vagi večeras će u 19.45 doći pred svoj najveći test do sada – finalno vaganje.

Na vagu će stati svih 18-ero kandidata, ali samo njih petero ima šansu dobiti glavnu nagradu. Marijo Barišić, Luka Smoljo, Alen Abramović, Domagoj Santo i Mario Mandić su finalisti treće sezone i bore se za 150 tisuća kuna dok će najbolji kandidat od ne-finalista dobiti 50 tisuća kuna.

 

U četiri i pol mjeseca izolacije kandidati su odradili 260 treninga, u prosjeku dva dnevno, dok su oni koji su došli do samog finala vježbali i tri puta na dan.

Kandidati su ukupno izgubili 655,3 kilograma - ne brojeći još kilograme koje gube nakon što su izašli iz showa, a čije će rezultate gledatelji saznati u finalnoj emisiji.

Treća sezona Života na vagi specifična je po tome što su, za razliku od protekle dvije, kandidati ušli u kuću deblji za čak 300 kilograma. Kandidat s najvećom brojkom pri ulasku je bio Alen sa 181,3, a on je ujedno i najviše izgubio u kući - 70 kilograma.

 

To i ne čudi budući da im je produkcija od 50 ljudi pripremila čak 18 Velikih izazova te isto toliko Malih izazova, a svi oni su se snimali na 20 različitih lokacija po Samoboru, Zagrebu i okolici. Kandidati su za vrijeme svog boravka u showu potrošili 200 kilograma proteina, 40 litara kokosovog i maslinovog ulja te oko sedam tisuća tableta multivitamina, kalcija i magnezija. Jelovnik sa zdravim namirnicama im je bio posebno razrađen, a pojeli su oko 300 kilograma piletine, oko 400 kilograma svježeg sira te popili preko dvije tisuće raznih jogurta i 200 litara mlijeka dok su količine voća i povrća jednostavno - nemjerljive.

Uoči večerašnjeg finala vlada velika neizvjesnost, jer je teško pogoditi tko je "najveći gubitnik" treće sezone.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara