Zlatko Sudac napokon napustio matični bend

VATIKAN je nedavno priveo kraju jedan od najvećih "beefova" na potezu Vatikan-Rock & Roll i zaključio da Beatlesi ipak nisu toliko loši. Doduše, prilično je zanimljivo da su s ovim cirkusom krenuli u vrijeme kada bi se trebali baviti daleko važnijim stvarima jer bez obzira kako gledali na cijelu priču, Beatlesi bi nakon svih ovih godina trebali biti posljednja rupa na vatikanskoj svirali. No, očito da je prijetnja zvana Beatlesi gotova i da su napokon došli ti dana kada sa sigurnošću možemo reći "Beatlesi u ovoj fazi jednostavno ne mogu biti veći od Isusa".

Neki su mrtvi, a ostatak jedva živ tako da se Vatikan napokon može opustiti.

Na domaćem terenu pitanja vjere i glazbene karijere podjednako su velik problem jer cijeli prošli tjedan imali smo prilike čitati o uzbudljivom natjecanju popularnosti između crkve i wannabe Isusa Zlatka Sudca koji je napokon izbačen iz matičnog benda zvanog "Katolička crkva". Frontmen Bozanić napokon je zaključio da jedan veliki bend ne može imati dva lidera i da je možda najbolje da svatko krene svojim putem i započne solo karijeru. Ovaj sukob veličina razdvojio je ogroman broj velikih grupa kao što su, primjerice, N'Sync ili Take That pa ne iznenađuje posebno da ego unosi razdor i u redovima domaćih estradnih zvijezda.

Domaći mediji baš kao i u slučaju Justina Timberlakea ili Robbiea Williamsa zabrinuto se pitaju koji je Sudčev sljedeći potez

Čim je doznao da su njegovi dani unutar ovog velikog mamca za maloljetnike odbrojani, Zlatko Sudac uzeo je stvar u svoje ruke i "ni pet ni šest" nego udario po mainstreamu svojim najnovijim singlom koji je za njega napisao Marin Ivanović Stoka jer, budimo realni, kada pomislite na crkvu, svećenike i ono čime se u posljednje vrijeme bave, prva stvar koja vam prolazi kroz glavu svakako je stoka.

Domaći mediji baš kao i u slučaju Justina Timberlakea ili Robbiea Williamsa zabrinuto se pitaju koji je Sudčev sljedeći potez. Hoće li započeti turneju po većim europskim središtima ili ima namjeru pokrenuti seriju podmorskih koncerata za ribe i školjke? U slučaju Zlatka Sudca ništa nas ne smije iznenaditi jer ovaj veliki karizmatik do sada je već punio hale, koncertne dvorane i stadione pa ne bi iznenadilo da njegova solo karijera urodi plodom i da ovaj wannabe Isus Krist superstar napokon postane veći od svog uzora kojeg svih ovih godina pokušava imitirati ne samo izgledom već i popularnošću. Danas Dom Sportova, a sutra veliki spektakl u podmorskoj spilji kraj Premuda. Beatlesi na krovu Apple corpsa, a Sudac na dnu mora.

Isto tako, svi znaju da mladi danas vole hip-hop. Posljednjim albumom nije posebno oduševio i bilo je teško povjerovati da će na top listama završiti mlitavom suradnjom sa Majom Blagdan. No, kada MC Zlatko udari po klubovima, zatrese guze i baci taj "Straight outta Kaptol" rap, svaki klinac od Zagreba do Zagvozda pjevušit će posljednji "chartbreaker" ovog zeznutog otpadnika. A klinci vole one koji pokažu srednji prst sistemu.

Za Sudca ne moramo strahovati jer crkva trenutno nije "in"

Ipak, škvadra s Kaptola trebala bi se zapitati je li izbacivanje Sudca iz grupe uistinu pravi potez u ovim mračnim vremenima? Realno, ovo je vjerojatno posljednja šansa da klince okrenete Bogu i uvjerite ih da crkva nije mjesto mračnih tajni u kojem devijantni monstrumi kemijaju perverzije već centar zabave, plesa i opakih rima.

Članovi bivšeg benda odmah su se uznemirili i poslali ulizivačko pismo svom vatikanskom menadžeru. "Dragi šefe, svi smo uz tebe. Znamo da ti nije lako u ovim teškim trenucima jer napadaju te sa svih strana kao Michaela Jacksona, a mi znamo da ti nemaš ništa s tim. Ti si samo direktor i ne možeš u svakom trenutku znati tko koga dira. A ima nas svakakvih. Budi nam silan i dobro nam stoj i nemoj dopustiti da te kritike uznemire jer oni su samo zavidni". Ipak, nisu svi puni entuzijazma kao biskupi jer u ovom trenutku čak i najzaluđeniji fanovi počinju shvaćati da s ovom ekipom nešto ozbiljno ne valja jer kada te sa svih strana napadaju zbog zlostavljanja djece, a ti baljezgaš o Beatlesima, očito da ti nisu sve na broju.

Tako da je ovo odličan trenutak za napuštanje Titanika, a nitko nema nos za dobar i pravovremeni poslovni potez kao Zlatko Sudac. Ovaj "posvudan" već je izabrao svoj sljedeći nastup i samo je pitanje vremena kada ćemo ga češće viđati na MTV-u nego na misi. Njegovi groupiei već su stali iza njega pa se tako Dijana Čuljak tinejdžerski hvali da ga je slušala još u vrijeme kada nije bio poznat, a svi znamo da su to najveći fanovi jer neki su ljudi Robbiea Williamsa počeli slušati u vrijeme "Life thru a lens", ali samo oni pravi u vrijeme "Take That & party".

Dakle, za Sudca ne moramo strahovati jer crkva trenutno nije "in" i teško da ćete unutar iste pod ovakvim okolnostima ostvariti uspjeh i postati super slavni jer znamo što dogodilo s karijerom Michaela Jacksona nakon što je upleten u skandale s maloljetnicima. A ako želite postati pop fenomen, učite na greškama drugih.

> Ostale komentare autora možete pročitati ovdje

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara