Zlatna Koogla: Sandi i 50 Cent najdosadniji izvođači godine

Zlatna Koogla: Sandi i 50 Cent najdosadniji izvođači godine

GODIŠNJA nacionalna diskografska nagrada Zlatna Koogla sinoć je održana u zagrebačkom klubu Kset , a medijima i okupljenima nagrade za "najdosadnije izvođače", proteklih godina nazivane Zlatnim Rooglom, bile su daleko zanimljivije od nagrađivanja prošlogodišnjih uspjeha.

Najdeblji kraj je izvukao Sandi Cenov, čiji je album "Sandiland" proglašen najdosadnijim albumom godine, a dobio je i nagradu za najdosadnijeg izvođača godine. Sandi je pokušavao na sve moguće načine doprijeti do slušatelja, pa se čak prijavio za sudjelovanje u propalom Celebrity Big Brotheru gdje je stanare i gledatelje udavio prebiranjem po žicama.

Najdosadnijom pjesmom godine proglašena je pjesma Luke Nižetića "Samo reci da (ljepotice mala)", a titulu najdosadnije izvođačice nosi Antonija Šola koja više ni sama ne zna želi li se baviti glumom ili pjevanjem. Skupina Leteći odred očekivano je pobrala nagradu za najdosadniji band godine, a Adastrina "Nabujala rijeka" proglašena je najdosadnijim videospotom.

Hladno Pivo i TBF rasturili ovogodišnju Kooglu

Zlatna Koogla nagrađuje glazbenike i za njihove uspjehe pa su grupe Hladno pivo i The Beat Fleet pobjednici večeri. Pivaši su zasluženo odnijeli kipić za najbolji album, duo grupu i dizajn te oblikovanje albuma, dok je TBF nagrađen za pjesmu i videospot  te vox populi, a njihov Dragan Lukić Luky proglašen je najboljim producentom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se inozemnih izvođača tiče, Radioheadov "In Rainbows" proglašen je albumom godine, pjesma Bruce Springsteena "Radio Nowhere" osvojila je Kuglu za najbolju pjesmu, a najboljim videospotom proglašen je "Do It Again" skupine Chemical Brothers.

Nikud bez Britney Spears

Niti strani izvođači nisu bili pošteđeni nagrada za najdosadnije uratke pa su definitivni pobjednici Britney Spears i 50 Cent koji, očigledno, nije ostavio dovoljno dobar dojam na domaću publiku kad je njegov koncert, među ostalim, publika proglasila najdosadnijim koncertnim nastupom godine.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara