Znaju li na HTV-u za Internet?

NAŠA javna televizija željela se isprsiti pred gledateljima direktnim prijenosom koncerta Rolling Stonesa iz Amsterdama, ali je u kući na Prisavlju nastala panika kada prijenosa nije bilo.

Privremeni urednik glazbenog programa Aleksandar Kostadinov, koji se inače proslavio "duhovitim" komentarima Eurosonga, izjavio je novinarima da "zasad samo znamo
da u zadnjem trenutku s ugovorom između EBU-a i menadžmenta Stonesa nešto nije bilo u redu tako da koncert čak nije ni snimljen".

Koncert nije mogao biti snimljen jer uopće nije održan, a Aco nastavlja "kako ne zna niti za jedan sličan slučaj u kojem bi eurovizijski prijenos bio otkazan dan prije održavanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je privremeni urednik ili netko iz njegove vrijedne redakcije bar malo provirio na neku internet stranicu s vijestima, lako je mogao saznati da je koncert u amsterdamskoj Areni otkazan jer je Mick Jagger iznenada dobio upalu grla pa su mu liječnici savjetovali da čuva glas.

Stonesi su se ispričali svima koji su kupili ulaznice i obećali da će u jesen pred njima održati "najluđi koncert koji mogu zamisliti". Ispriku jedino nisu poslali HTV-u pa tamo još vlada atmosfera u stilu uzrečice "hebe lud zbunjenog".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara