Znali smo da je Hitler imao minijaturni penis, ali ovaj deformitet je novost

Znali smo da je Hitler imao minijaturni penis, ali ovaj deformitet je novost

Screenshot: YouTube

POVJESNIČARI su već odavno javnosti objasnili vezu između Hitlerovog nacističkog pozdrava i njegovog malog penisa, a sada je objavljeno da je omraženi nacistički vođa imao još jedan deformitet.

No znanstvenici sada tvrde da nije samo imao mali penis, nego mikropenis ili, stručnije, hipospadiju. Kod ovog urođenog stanja otvor mokraćne cijevi se nalazi na donjoj strani penisa umjesto na vrhu, što dovodi do problema s mokrenjem, ali i "muka" u seksualnom životu. Takav penis izgleda kao da ima "kapuljaču" jer mu je samo gornji dio presvučen prepucijem, obično je "silaznog" oblika, a tijekom mokrenja uzrokuje abnormalno prskanje.

Upravo disfunkcionalne genitalije, odnosno neuspješan seksualni život jedan su od razloga zašto je Hitler imao golemih problema s kontrolom bijesa, tvrde povjesničari.

Prethodno je ustanovljeno i da je najpoznatiji nacist patio i od "desnog kriptorhizma", odnosno nespuštenog testisa, a sve skupa objašnjava i zašto je Hitler imao fobiju od razodijevanja pred drugima, kao i blizak odnos sa svojim osobnim liječnikom, Theodorom Morellom.

Morell ga je, navodno, opskrbljivao svim mogućim lijekovima za pospješivanje libida, no i unatoč tome Hitlerov seksualni život s Evom Brown bio je vrlo siromašan, tvrde povjesničari.

Hipospadija se u današnje vrijeme uspješno rješava operativnim putem bez posljedica po pacijenta i to obično već u vrlo ranoj dobi.

Nove informacije o Hitlerovoj anatomiji i seksualnoj disfunkciji objavili su povjesničari Jonathan Mayo i Emma Craig u svojoj novoj knjizi "Hitler’s Last Day: Minute by Minute".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara