Umro je na današnji dan: Znate li tko je autor najljepšeg ljubavnog pisma svih vremena?

Umro je na današnji dan: Znate li tko je autor najljepšeg ljubavnog pisma svih vremena?

Screenshot: Youtube

JOHNNY CASH umro je na današnji dan 2003. godine, a osim veličanstvenih pjesama napisao je i najljepše ljubavno pismo svih vremena, a uputio ga je supruzi June Carter.

Inače, pismo je napisano 1994., a "čovjek u crnom" supruzi je čestitao 65. rođendan i tako osvojio brojne glasače koji su u jednoj britanskoj anketi birali najljepše ljubavno pismo svih vremena.

"Sretan rođendan, princezo. Starimo i navikavamo se jedno na drugo. Isto razmišljamo i čitamo jedno drugom misli. Znamo šta ono drugo želi bez ijednog pitanja. Ponekad malo idemo na živce jedno drugome. Ponekad možda i jedno drugo uzimamo zdravo za gotovo. Ali ponekad, kao danas, razmišljam o svemu i postaje mi jasno koliko sam sretan što sam život proveo s najboljom ženom koju sam upoznao. Još uvijek me fasciniraš i inspiriraš. Činiš me boljim. Ti si predmet mojih želja i glavni razlog zbog kojeg postojim. Toliko te volim. Sretan rođendan, princezo", napisao je Johnny Cash supruzi.

Johhny Cash i June Carter stvorili su jednu od najpoznatijih ljubavnih priča svih vremena. Johnny je zbog June ostavio suprugu i četvero djece, a ona mu je bila podrška kad je bio ovisan o drogi i alkoholu. Umrli su iste godine u razmaku od samo četiri mjeseca.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara