Žorž joj vjeruje: Marina će voditi brigu o novcu

Žorž joj vjeruje: Marina će voditi brigu o novcu

Screenshot: DalmacijaNews

POBJEDNIK ovogodišnjeg Big Brothera ne silazi s naslovnica, a nakon što se osvrnuo na napise, priče o zajedničkom životu, prosidbi i dočeku koji su mu priredili njegovu sugrađani, 36-godišnji "kralj Splita" Romano Obilinović Žorž osvrnuo se i na jednu vrlo važnu temu - novac.

U razgovoru s novinarkom Dalmacija Newsa, Roman se kratko osvrnuo i na 187.300 kuna i ono što namjerava učiniti s osvojenim iznosom.

"Ne znam, Marina i ja ćemo sve potrošiti. Pa prvo bih želio počastiti prijatelje i drage ljude, imam i neke dugove koje moram podmiriti. Sigurno će mi ostati nešto, ali želio bih i da malo tih novaca ostavim za budućnost", odgovorio je i dodao da će Marina voditi brigu o novcu.

I dok je on prepun povjerenja prema izabranici, komentari na njegovu izjavu očekivano su negativni i mnogi mu poručuju da bude oprezan.

"Treba mi malo vremena da dođem sebi, ovaj tjedan ću još malo odmoriti. No vraćam se odmah idući ponedjeljak na posao, barem sam tako dogovorio. Nisam se još čuo s predsjednikom Slavenom Žužulom, ali javili su mi da je ponosan na mene. To mi je drago čuti", rekao je na kraju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara