Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić izmjenjivali nježnosti na probi, pjevala i trudna Bojana Gregorić

Tekst: I.M.
Foto: Goran Perešin

JUČER je u Tvornici kulture vesela glumačka družina odradila probu za veliki koncert kojeg će održati u četvrtak, 27. svibnja. Riječ je o glazbenom spektaklu "Drama Go Go Swing Orchestra" na kojem će 12 najpoznatijih hrvatskih glumaca izvoditi hitove velikana poput Arethe Franklin, Franka Sinatre, Ive Robića, Louisa Armstronga i mnogih drugih.

Dok su njeni kolege uvježbavali glasnice, Zrinka Cvitešić kratila je vrijeme izmjenjujući nježnosti sa svojim dečkom Hrvojem Rupčićem. Šaputala mu je na uho i oslanjala svoju glavu na njegovo rame slušajući hitove. Mikrofona se dohvatila i lijepa glumica Bojana Gregorić, koja očekuje svoje drugo dijete, ovog puta djevojčicu. Iako je kazala kako joj je ova trudnoća teža od prve, Bojana i dalje radi "punom parom".

Sve je zamišljeno kao koncert na kojem će Zrinka Cvitešić, Mila Elegović, Bojana Gregorić, Barbara Rocco, Hana Hegedušić, Anja Šovagović, Iva Visković, Danko Ljuština, Igor Mešin, Vedran Mlikota, Goran Navojec i Filip Šovagović pokazati svoje pjevačko umijeće.Budući da su svi od reda pokazali da su izvrsni glumci, od kojih su mnogi dobivali i razne nagrade, vrijeme je da se prezentiraju publici u novom svjetlu. Kako ovi filmski i kazališni velikani  zvuče kad pjevaju, uvjerite se sami na velikom koncertu, koji će se 27. svibnja održati u zagrebačkoj Tvornici.

Ulaznice su u prodaji u Tvornici kulture, Profilu Megastoreu (Bogovićeva 7) te na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 60 kuna u pretprodaji, a 80 kuna na dan koncerta.

Osvoji ulaznice!

Index najbržima poklanja četiri puta po dvije ulaznice. Sve što morate učiniti je što prije poslati mail naslovljen s "Drama Go Go Swing Orchestra" na adresu index.nagrada@gmail.com. U mailu ostavite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara