Žrtva poručila: "Amy Winehouse, namjerila si se na krivu osobu!"

JAMES GOSTELOW, jedan od fanova Amy Winehouse kojeg je pjevačica napala na nedavnoj gaži održanoj u čast Nelsona Mandele u Glastonburyju progovorio je i rekao: "Drago mi je da sam 'žrtva' bio upravo ja!". "Pogledao sam u zrak, vidio nekakav šešir i lakat koji ide ravno u mene, i tada me pogodila - ali namjerila se na krivu osobu, to je sigurno!", Gostelow je ispričao okupljenim novinarima.

Po svemu sudeći, nova zvijezda je rođena! Iako "nesretni" fan tvrdi kako mu je Amy udarcom u glavu iskazala veliku čast, i kako je ne planira tužiti, nikome nije potpuno jasno što je točno htio reći kada je rekao kako se "Amy Winehouse namjerila na krivu osobu".

Iako se činilo kako se Amy "sredila" povodom rođendana Nobelovca i mirotvorca Nelsona Mandele, nije joj dugo trebalo da joj obožavatelji dignu živce. Na festivalu Glastonbury Amy se nije uspjela suzdržati - vidno pijana pokušavala je publici objasniti kako se zapravo njezin suprug Blake našao u zatvoru što je rezultiralo gnjevom okupljenih fanova koji su u jednom trenutku počeli vikati "Gubi se s pozornice!", što je pijanu Amy potpuno izbezumilo.

Otada se stvarne, ali i navodne žrtve pjevačice javljaju policiji, novinarima, pa i samoj Amy, a fotografije napada u trenu su obišle svijet. James Gostelow samo je jedan od sretnika koji su pokupili "pljuvanje i lakat" od svojeg idola, a broj žrtava koje će se očitovati o svojem iskustvu s Amy Winehouse očekuje se - pozamašan.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara