Zvijezda Moderne obitelji: "Bila sam jako, jako blizu samoubojstvu"

Zvijezda Moderne obitelji: "Bila sam jako, jako blizu samoubojstvu"
Screenshot: YouTube

ZVIJEZDA "Moderne obitelji" Sarah Hyland u petak je gostovala kod Ellen DeGeneres, gdje je otkrila da se potajno bori sa psihičkim problemima.

Hyland je vrlo otvoreno govorila o dijagnozi bubrežne displazije i nizu operacija koje je morala proći tijekom godina, što joj je uzrokovalo kronične bolove i depresiju.

"Imam odličan posao i sjajnu podršku, no nakon 27 godina bolesti i kroničnih bolova svaki dan, ne znate kad ćete imati sljedeći dobar dan", objasnila je. "Jako je teško."

28-godišnja glumica progovorila je i o suicidalnim mislima koje je imala. "Bila sam jako, jako, jako blizu", rekla je voditeljici. "Pisala sam pisma u glavi voljenima - zašto sam to napravila, razloge iza toga, kako nije ničija krivnja. Nisam htjela to staviti na papir jer nisam željela da itko to nađe... Nisam htjela da itko zna da sam tako blizu jer da su znali, pokušali bi me uvjeravati."

No dodala je da kad je napokon to nekome rekla naglas, jako joj je pomoglo.

"Svaka osoba s anksioznošću, depresijom ili suicidalnim mislima je drugačija. Zato se nisam oslanjala ni na što i govorila bih da samo dijelim svoju priču. No mislim da pričajući s nekime o tome na glas, zaista zvuči gotovo smiješno i stvari stavlja u perspektivu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on

Hyland je trebala transplantaciju bubrega 2012. godine i donirao joj ga je otac. U listopadu 2016. godine njezino tijelo počelo je odbacivati očev bubreg. Zatim je krenula na redovitu dijalizu - koja je privremeno liječenje.

U svibnju 2017. njezin presađeni bubreg je izvađen i novi joj je ponudio njezin 23-godišnji brat. Transplantacija je obavljena u rujnu iste godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on

Haley iz "Moderne obitelji" Ellen DeGeneres otkrila je i da je bila na 6 operacija u posljednjih 17 mjeseci, a 16 ukupno tijekom života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on

Za podršku je zahvalila i svom dečku Wellsu Adamu. "Sjajan je. On je najbolji muškarac kojeg sam ikad upoznala", rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara