ZVIJEZDE FILMA "LOVE ACTUALLY" OKUPLJENE NA PREMIJERI U NEW YORKU

Zvijezde britanske romantične komedije "Love Actually" Colin Firth, Emma Thompson i Hugh Grant, okupile su se u petak na svečanoj premijeri filma u New Yorku, izvijestio je BBC.

Hugh Grant, koji glumi britanskog premijera, priznao je da se bojao da bi priča, s obzirom da se sve vrti oko ljubavi, mogla postati previše sentimentalna.

"Razlog što je priča uspješna, a ne tjera na povraćanje, jest što je uspjela biti i smiješna", rekao je on.

Film sadrži više isprepletenih priče o ljubavi čija se radnja smješta za Božić. Režirao ga je Richard Curtis, ujedno i autor scenarija. Curtis je napisao scenarije i za filmove "Ja u ljubav vjerujem" i "Četiri vjenčanja i sprovod".

Colin Firth rekao je da je svaki pametan čovjek koji je radio na filmu osjećao da postoji opasnost da on postane sladunjav, ako se ne napravi solidan posao.

"Ono što je na kraju najbitnije je da vas film potpuno osvaja i obara s nogu", dodao je Firth.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U glumačkoj ekipi još su Alan Rickman, Liam Neeson, Rowan Atkinson, Keira Knightly i bivša "EastEnderica" Martine McCutcheon, koja u Downing Streetu kuha čaj i premijeru zapne za oko.

"Gledam plakate na Times Squareu s Hughom Grantom i Emmom Thompson i ne mogu vjerovati da sam i ja na njima", rekla je glumica poznata iz popularne britanske tv serije "EastEnders".

Grant je opovrgnuo da je njegov lik napravljen po uzoru na Tonyja Blaira i kaže da je u originalu filmski premijer trebao biti predobar, pa mu je on dodao malo tvrdoće.

Emma Thompson je izjavila da je to film "o puno različitih vrsta ljubavi".

"Hugh i ja smo bili zlobni zbog njegove sentimentalnosti, no glumačka ekipa je izvrsna i redatelj je uvijek na vrijeme zaustavio štos prije nego postane premekan", rekla je Thompson.

Film će se početi prikazivati širom SAD-a 14. studenoga, a u ostalim zemljama krajem studenoga i početkom prosinca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara