Zvijezde pjevaju: Estradnjaci spremni za ulazak u "ring"

"Sve je spremno i jedva čekamo subotu", rekao je Mario Sedmak, urednik Kontakt programa HTV-a na današnjoj pressici uoči prve emisije "Zvijezde pjevaju", koja je na rasporedu u subotu. Kako je format showa poznat iz uspješnog "Plesa sa zvijezdama", gledateljima emisija neće biti novost, ali će, za razliku od "Plesa" u kojem su profesionalni plesači djelovali skromno i podređeno žiriju,  vrlo vjerojatno svjedočiti i potajnoj (koliko, to ćemo još vidjeti) borbi ega poznatih estradnjaka. Naime, iako stručni žiri u principu ocjenjuje "amatere", Jacquesu, Ivani Banfić, Goranu Karanu ili nekom drugom estradnjaku sigurno neće biti drago ukoliko pobere loše ocjene.

Nastupe će ocjenjivati Rajko Dujmić, Martina Tomčić, Ksenija Erker i Husein Hasanefendić Hus, a show će voditi Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Natjecatelji i njihovi estradni mentori danas su, moramo priznati, djelovali vrlo spremno, iako će pravi natjecateljski karakter pokazati tek u subotu, u prvoj emisiji. Bojana Gregorić i Petar Grašo pokazali su se pravim "zvjezdanim parom", jer dosad nisu došli niti na jednu pressicu, pa su njihove pripreme i očekivanja prava enigma.

A što ostali očekuju? Na to se pitanje svi odreda smješkaju, ističući kako su se prvenstveno došli zabaviti. O mladoj glumici Ivi Visković već se priča kao o najboljoj pjevačici među "amaterima", a i HTV-ova novinarka Lamija Alečković navodno je vrlo ugodno iznenađenje. Loših vibracija i riječi zasad nema, no koliko će eminentna estradna imena uvažavati žiri i neke članove čiji je autoritet u startu zakinut jer nisu dosegli više sfere glazbenih umjetnosti od natjecatelja, vidjet ćemo već u subotu u prime time terminu.

Natjecatelje, voditelje i atmosferu na probama možete pogledati u našoj galeriji (gore desno).

Tekst i foto: D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara