Zvijezde pjevaju - ispali Melita i Giuliano: Hvala žiriju što nas je trpio toliko dugo

Zvijezde pjevaju - ispali Melita i Giuliano: Hvala žiriju što nas je trpio toliko dugo

Foto: HRT

MELITA HRENGEK i Giuliano ispali su iz showa Zvijezde pjevaju, a Mario Petreković i Ivana Kindl ponovo su bili najbolje ocijenjeni. "Meni je bilo prekrasno, na svim ocjenama sam zahvalna", rekla je Melita nakon ispadanja, a Giuliano je dodao: "Hvala žiriju što nas je trpio toliko dugo". Parovi su večeras izvodili po dvije pjesme, jednu rock i jednu soul.

Prvi su na pozornici bili Nataša i Marko koji su odabrali nježnu baladu Simply Reda "If You Don't Know Me By Now". Žiri je bio potpuno oduševljen njihovom emotivnom izvedbom. "Mislim da se opasno dižete. Nataša ti nisi simply red, ti si very complicated red", rekla je Vanna i zajedno s ostalim članovima žirija dala im odličnih 39 bodova. Ervin i Marija odlučili su se za rock varijantu pa su izveli Bon Jovijev hit "I'ts My Life", no kritike ih nisu zadovoljile. "Nije nas baš prehitilo", primijetila je Vanna. Par je dobio ukupan zbroj ocjena 33 što ih je vidno razočaralo.

"Svjesni ste da ne možete konkurirati ovim parovima pa ste se išli zabaviti"

Mario i Ivana svojim su energičnim nastupom oduševili publiku i otpjevali pjesmu Raya Charlesa "Halelujah, I Love Her So". "Pitam se što Mariju ne leži, u svim žanrovima je pokazao da pliva odlično", rekla je Ksenija Erker. Par je dobio ukupan zbroj ocjena 38 s čime je posebno zadovoljna bila Ivana. Prvu domaću pjesmu večeras su otpjevali Giuliani i Melita. Odabrali su "Treblebass" od Svadbasa, no žiri im je rekao da im je jedina prednost to što su pjesmu otpjevali na hrvatskom. "Svjesni ste da ne možete konkurirati ovim parovima pa ste se išli zabaviti. Ne bih vam voljela biti u koži", smatra Martina. Par je dobio niskih 25 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu emisije, Nataša Janjić i Marko Tolja iznenadili su energičnim nastupom otpjevavši "Just Like A Pill" pjevačice Pink. "Koja je ovo glumica, majko mila. Marko i ti si bio na pozornici?", pitala ih je Vanna. Par je dobio ukupan zbroj ocjena 36. Ervin i Marija pokušali su popraviti dojam iz prvog dijela emisije pjesmom BB Kinga "They Can't Take That Away From Me". Žiri ponovo nije bio pun hvale za njihov nastup, kao u prijašnjim emisijama, ali dali su im nešto višu ocjenu, 36.

"Vi ste se žurili kao da vam se žuri negdje na nešto"

Mario i Ivana za svoj drugi večerašnji nastup odabrali su baladu "Stranica dnevnika" Parnog Valjka. "Bio si pjesnik", rekao je Rajko Mariju. "Na početku te bila malo frka, u refrenu ste bili odlični, prema kraju ste bili savršeni", smatra Vanna. Žiri ih je ponovo nagradio visokim ocjenama, ukupno 38 pa su ponovo postali bili najbolje ocijenjeni par. Melita i Giuliano su hrabro odabrali Nirvaninu "Smells Like Teen Spirit". "Ovo je bio vaš najbolji nastup u showu Zvijezde pjevaju", komentirala je Martina, a Giuliano je krenuo do nje kako bi joj od sreće izljubio ruke. Rajko im je rekao da su malo prebrzo pjevali: "Bend je bio ritmički malo iza vas, a vi ste se žurili kao da vam se žuri negdje na nešto". Par je dobio ukupan zbroj ocjena 30.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara