Zvijezde ponekad nezgodne za reklame

VELIKE tvrtke plaćaju ogromnu lovu slavnim osobama za reklamu svojih proizvoda, ali to im se ponekad zna i osvetiti.

Nepredvidljive zvijezde često se ne drže ugovora, već se drže svojih navika i u javnosti koriste proizvode konkurencije.

Najpoznatiji je slučaj Britney Spears koja je od Pepsi Cole pokupila 75 milijuna dolara, a pred paparazzima se pojavljuje ispijajući omiljenu Coca Colu. 

Goli kuhar Jamie Oliver uzeo je milijun funti za reklamiranje robnih kuća Sainsbury, a njegova supruga Jools pojavila se na fotkama zatrpana vrećicama konkurentskog Waitrosa.

Najtraženiji David Beckham zna izazvati i najveće probleme. Odlično su mu platili da reklamira kozmetičke proizvode za kosu firme Brylcreem, a on je ubrzo nakon toga obrijao glavu i počeo reklamirati britvice.

Prihvatio se i promocije poznate telefonske veze Vodafone, a u javnost je procurila afera sa slanjem seksualnih SMS poruka ljubavnicama.

Reklame sa sportašima uvijek su rizik jer pad forme i loši rezultati dovode do pada popularnosti, pa je tako i čuvena tenisačica Anna Kournikova izgubila brojne bogate sponzore zbog stalnih neuspjeha na terenu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara