Zvijezdi Igre prijestolja izletio spojler o događajima u zadnjoj sezoni serije

Zvijezdi Igre prijestolja izletio spojler o događajima u zadnjoj sezoni serije
Screenshot: Youtube

FANOVI Igre prijestolja već dugo grizu nokte iščekujući posljednju sezonu ove spektakularne serije, a najava "najveće bitke u povijesti televizije" ne pomaže im da budu strpljivi. 

Spojler o događajima iz posljednje sezone stigao je iz pomalo neočekivanog izvora. Glumac Vladimir Furdik, koji u seriji glumi tajanstvenog Noćnog kralja, slučajno je otkrio kad bi se trebala dogoditi ta dosad neviđena bitka. 

"U trećem dijelu zadnje sezone odigrat će se bitka koju su producenti najavili kao najveću u povijesti televizije. Gotovo cijela epizoda bit će posvećena samo toj bitki, a trajat će oko sat vremena", rekao je u intervjuu za mađarski Sorozat Wiki. 

Bitka o kojoj govori snimana je punih 55 dana, a o njoj postoje brojna nagađanja budući da je to praktički jedino što se zna o osmoj sezoni. 

"Gledati najveću bitku ikad ne zvuči baš uzbudljivo. Zapravo, djeluje vrlo dosadno. Jedan od izazova je bio kako zadržati pozornost gledatelja, no prema tome smo išli od samog početka. Ipak se radi o sukobu živih i mrtvih, ne možete to nagurati u samo 12 minuta", dodao je Furdik. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara