ANKETA Saznajte gdje i kako djeca u Hrvatskoj najčešće slave rođendane

ANKETA Saznajte gdje i kako djeca u Hrvatskoj najčešće slave rođendane

Foto: 123rf

Sjećate li se kako su izgledali vaši dječji rođendani? Tulum u stanu, gomila djece, mamina domaća torta, grickalice, sokovi, obični pokloni i gomila veselja. Organizacija i proslava sve skupa su koštali dosta, ali nipošto ne ovoliko koliko današnji roditelji izdvajaju za današnje rođendane. 

Dječje igraonice danas su apsolutan hit među djecu pa mnogi da bi ostvarili tu dječju želju posežu duboko u džepove i samo za jedan rođendan izdvajaju minimalno 1.000 kuna - što za igraonicu, poklon svom djetetu i piće za roditelje koji se druže čekajući da dvosatni tulum prođe. 

Ukoliko obitelj ima dvoje ili više djece - taj iznos godišnji ispada dva-tri puta više što znači da, s današnji hrvatskim standardom, mnogi roditelji doslovno kroče u bankrot samo da bi dijete imalo sve što imaju i druga djeca - savršen rođendan. 

Ili smo u krivu? 

Možda ipak nije tako. Možda u sjeni blistavih igraonica većina djece ipak rođendan slavi skromnije - u svom domu, negdje u parkiću, u kinu, na izletu? 

Ako želite saznati kako stvari stoje u našoj zemlji pridružite nam se da zajedno otkrijemo tko je u većini - domaći rođendan, domaća mamina torta ili ipak organizirana proslava u igraonici? 


 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara