Hoće li "M.I.L.F.$"- novi spot od Fergie postati nova himna svih mama? Mogao bi...

Hoće li "M.I.L.F.$"- novi spot od Fergie postati nova himna svih mama? Mogao bi...

Screenshoot: YouTube

NE GRIZITE na riječi MILF - to bi mogao biti naziv najnovije super himne super mama svugdje u svijetu! Jeste li ga vidjele? Smatrate li ga malo vulgarnim ili je to doista jedan vrstan glazbeno-produkcijski uradak koji snaži ženski moć, a posebno moć žena/mama?

Jer ono što već prva scena spota kaže - ovo je pjesma namijenjena seksi mamama i slavi upravo moć ne samo seksi, već snažnih žena. Naziv MILF u Ferginom slučaju znači "Mother I'd Like to Follow", a ne ono što inače znači, posebno u muškom mozgu.

Spot je od prvog dana, a na "sceni" je manje od mjesec dana izazvao vrlo, vrlo burne reakcije. Uglavnom pozitivne! Fergie je napravila prejak come back, a spot, ako već niste čuli, vrvi velikim imenima, njihovim super tijelima i vrućim scenama običnih mama koje su domaćice, majke, supruge i žene. Radnja spota asocira na tipične američke kućanice iz 50.-ih godina prošlog stoljeća, a radnja se vrti oko mlijeka. Od zgodnog mljekara, dojenja do kupanja u mlijeku što je jedan od jačih trendova bogatih mama današnjice.U spotu se glavom, bradom (i dojkama) pojavljuju Kim Kardashian, Chrissy Teigen, Ciara, Alessandra Ambrosio, Devon Aoki, Natasha Poly, Amber Valletta, sve odreda friške mame. Pojavljuje se čak i mala dvomjesečna kćerkica Luna koju Chrissy Teigen doji.

Tekst se nastavlja ispod oglasaEh sada. Kako što uvijek biva, spot je nekome jako zabavan, netko ga smatra teškom sprdačinom, netko će se možda i uvrijediti - no kada su Fergie upitali koja je poruka koju je htjela prenijeti ovim spotom samo se nasmijala i izjavila: "Htjela sam pokazati da moderne žene mogu biti i mame i kućanice, voziti kolica, ureiđvati dvorište, kuhati, dojiti svoje bebe, a da pritom ne izgube ni "s" od svoje seksualnosti. Nemojte misliti da ovim spotom želim staviti naglasak na samo i isključivo "seksualnost". Ne želim da itko pomisli da je dojenje, majčinstvo i sve vezano uz to jedna seksualistička pojava. Ne, ja samo želim na jedan svjež i zabavan način odati počast snažnim ženama. Ženama koje su uspješne na svim poljima, pa i majčinstvu naravno, i ženama koje su unatoč svim svojim životnim naporima odlučile ostati - seksi!"Žene, majke kraljice, pred vama je spot namijenjen Vama, a ako vam se svidi, slobodno ga smatrajte svojom novom himnom!

Samo da se zna, spot je izađao 1. srpnja, a već ga je vidjelo više od 33 milijuna ljudi! Svaka čast Fergie!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara