Ima 86 godina, upravo je dobila svoje 86. (pra)unuče, a 87. i 88. već su na putu

Ima 86 godina, upravo je dobila svoje 86. (pra)unuče, a 87. i 88. već su na putu

Foto: Facebook

ČINI se da je ovoj baki i prabaki 86 sretan broj! Samo nekoliko dana prije nego što je proslavila svoj 86. rođendan gospođa Marie Frey iz mjesta Upper Sandusky, država Ohio dobila je svoje 86. Po redu unuče. Odnosno, riječ je maloj praunučici Blakely Grace Frey čija je majka Mareina 68. po redu unuka. A ona je ujedno i najmlađa unuka u tom obiteljskom lancu.

Oh, kako li se samo snalaze u svemu tome? Ali to nije sve! Prabaka Marie sljedeće će godine napuniti 87 godina, a u rukama će držati ne 87. već i 88. unuče. Kakva radost i kakvo veselje! Zamislite vi ta obiteljska druženja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Marie Frey sa svojim je pokojnim suprugom Geraldom imala čak 15-ero djece, pa stoga ni ne čudi toliko brojna obitelj, a nakon što su njihova djeca redom nadobivala čak 68 unuka, na red za roditeljstvo došli su unuci pa se sada gotovo svake godine raduju novim praunučićima.
Kako javlja Daily chief union.com, njenih 15-ero djece ostalo je živjeti u blizini svojih roditelja, međutim unuci su se s godinama malo raštrkali po zemlji tako ipak nisu svi uvijek na okupu.

U toj je obitelji, čini nam se, teško biti osamljen, zar ne? A koliko je to samo ljubavi....

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara